Προς το περιεχόμενο

Pedalboards. Παρουσιάστε!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πώς κάνετε έτσι ρε παιδιά, το τελευταίο ράφι (με τα Bogner) είναι πρακτικά άδειο. Ή μήπως μόνο εγώ είδα ότι ο άνθρωπος παίζει με ένα Rat, ένα EQ, ένα κουρδιστήρι και ένα delay (είναι; Δε βλέπω καλά).  ;D  ;D  ;D

Φίλε MikeSyn, βάλε το Ziggy μετά το Klon και το Sweet Honey μετά το EP και πες μας αν είδες βελτίωση.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που δουλεύεις?

Ενδιαφέρουσα ερώτηση  ;D

Σας ψήνει και σας η ραφιέρα, έτσι;Πιστεύω στο ΙΚΕΑ ή στη ΝΕΟΣΕΤ θα βρείτε κάτι παραπλήσιο.

πληροφορίες λένε ότι στην καινούργια φωτογραφία του MikeSyn εμφανίζεται και μια αρμαθιά σκόρδα...  ;) :P :P ;D ;D

H πεταλιέρα που χρησιμοποιώ με τους Birthmark...εν ώρα δράσης... :)

αυτο το ασπρο πανω αριστερα μου γυρισε τα ματια οταν τ'ακουσα... εχει μπει ηδη στο diy list to be made...

Έλα ρε, παίζεις στους birthmark? με το φίλο μου τον κ. Πυρένη;

www.facebook.com/pulsedot

Ερώτηση: έχεις συγκρίνει το brigadier με το deluxe memory man? εαν ναι, εντυπώσεις ?

• Moderator

αυτο το ασπρο πανω αριστερα μου γυρισε τα ματια οταν τ'ακουσα... εχει μπει ηδη στο diy list to be made...

Ωπ! Welcome to Noiz Χάρη...

Έλα ρε, παίζεις στους birthmark? με το φίλο μου τον κ. Πυρένη;

Ο Κώστας δεν παίζει πια στους Birthmark μιας που ασχολείται με πολλά άλλα πράγματα. Μπορείς να τον πετύχεις με τους "Blush" ή τους "Cat People" αυτή την εποχή.

Ερώτηση: έχεις συγκρίνει το brigadier με το deluxe memory man? εαν ναι, εντυπώσεις ?

Το DMM είναι το τρίτο σε σειρά προτίμησης μου αναλογικό delay (μετά από το DM-2 και το Rockman Stereo Echo) και το Brigadier είναι, με μεγάλη διαφορά απο το δεύτερο, το αγαπημένο μου ψηφιακό delay.

To Brigadier το συστήνω σε όλους όσους θέλουν ένα πεντακάθαρο ψηφιακό delay με άπειρο headroom. Χωρίς το treble roll off που έχουν κάποια ψηφιακά delay για να κρύψουν τις αδυναμίες τους, χωρίς το "ψεύτικο / χρωματισμένο" high end που έχουν κάποια άλλα ψηφιακά delay το οποίο κάποια στιγμή κουράζει και χωρίς τα εκνευριστικά artifacts κάποιων άλλων. Έχω αλλάξει δεκάδες delay κυριολεκτικά και υπάρχει πραγματική διαφορά κλάσης όταν μιλάμε γι αυτό το πετάλι.

Το DMM απευθύνεται σε όσους τους αρέσει αυτός ο ήχος. Δεν μπορεί να το υποκαταστήσει το Brigadier, αν αυτό με ρωτάς, αν και βέβαια όλα έχουν να κάνουν με το πόσο "ψείρας" είναι κάποιος. Εγώ δεδομένα είμαι πολύ... ;D

Πέρα από την tonelab Le έχουμε και αυτά (τα σενιάρισα για τον φακό)

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha0134_zps48df01b7.jpg

Ξεκινάω από το μεγάλο το οποίο έχει τρεις πλακέτες.

index.php?action=dlattach;topic=194845.0;attach=38047;image

1)Pete Cornish Buffer.

2)marshall guv'nor με clip swicth ανάμεσα σε τρία led's που δύο είναι το original απλά με το τρίτο κλιπάρει λίγο ακόμα και το άλλο είνα ένα πορτοκαλί led και ένα mosfet για πιό γλυκάδα(η φώτο είναι με το παλιό κλιπάρισμα,κάτω δεξιά).

3)dod 250 απλά έχει και tone.

Έχει τρεις ποδοδιακόπτες ένα για το marshall ένα για το dod που μπορεί να boostάρει το marshall ή να δώσει από μόνο του μια άλλη παραμόρφωση(το έχω ρυθμισμένο σε απαλό και λίγο μουντό drive).

Ο τρίτος ποδοδιακόπτης(στην μέση) ανοιγοκλείνει και τα δύο τα drive μαζί σε περίπτωση που είναι ανοιχτά και τα δύο και θέλω να περάσω με την μία στο καθαρό.

Επί μονίμου βάσης μένει ανοιχτό το buffer.

Το επόμενο(προς τα κάτω) κουτί έχει το tubescreamer με swicth για πιο φωτινό ήχο και ένα ΜΕΓΑΛΟ on-off  ;D.

Δίπλα ακριβώς είναι το lpb-1 clean boost με το μαύρο ποτ και από κάτω τον διακόπτη του για on-off.

Αυτά τα δύο λειτουργούν και με true bypass.

Το τελευταίο είναι cab sim με switch για vintage-modern-και κάτι πιο πριμαριστό που το ονόμασε ένας τυπάς blade  ;D αυτό χρειάζεται κάποιες μόντες γιατί τον παραβγάζει γλυκό τον ήχο και μου την σπάει.

Από αριστερά είναι η παντόφλα μου made in LIDL.

Δεξιά είναι το κλασσικό dynlop cry baby 95.

Και τέλος πιο δεξιά είναι ένα ορφανό από κουτί silicon fuzz.

Flying High Again

Το DMM είναι το τρίτο σε σειρά προτίμησης μου αναλογικό delay (μετά από το DM-2 και το Rockman Stereo Echo) και το Brigadier είναι, με μεγάλη διαφορά απο το δεύτερο, το αγαπημένο μου ψηφιακό delay.

To Brigadier το συστήνω σε όλους όσους θέλουν ένα πεντακάθαρο ψηφιακό delay με άπειρο headroom. Χωρίς το treble roll off που έχουν κάποια ψηφιακά delay για να κρύψουν τις αδυναμίες τους, χωρίς το "ψεύτικο / χρωματισμένο" high end που έχουν κάποια άλλα ψηφιακά delay το οποίο κάποια στιγμή κουράζει και χωρίς τα εκνευριστικά artifacts κάποιων άλλων. Έχω αλλάξει δεκάδες delay κυριολεκτικά και υπάρχει πραγματική διαφορά κλάσης όταν μιλάμε γι αυτό το πετάλι.

Το DMM απευθύνεται σε όσους τους αρέσει αυτός ο ήχος. Δεν μπορεί να το υποκαταστήσει το Brigadier, αν αυτό με ρωτάς, αν και βέβαια όλα έχουν να κάνουν με το πόσο "ψείρας" είναι κάποιος. Εγώ δεδομένα είμαι πολύ... ;D

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Μόλις απέκτησα το strymon capistan, και δεδομένου του πόσο καλό είναι, σκέφτηκα ότι ίσως το brigadier έκανε δουλειά ώς καλό mod-delay σε αντικατάσταση του DMM που έχω στην πεταλιέρα μου (attached). Ο λόγος είναι φυσικά το tap tempo και ο χώρος που πιάνει το DMM, αλλά μάλλον θα ησυχάσω προς το παρόν, γιατί τα καλά του DMM ξεπερνούν πολύ τα κακά του.

Anyway, συνημμένο το pboard με κάποιες αλλαγές. Μέχρι στιγμής με εξυπηρετεί μια χαρά, αναμένω συμπλήρωση του stereo rig για να το ακούσω καλύτερα.

index.php?action=dlattach;topic=178690.0;attach=40606

1184515520__1.thumb.JPG.895a382962b6c1899f8c64e72bbd26ae.JPG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου