sotos9 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Με γειες, αν και... δεν έχουμε ιδέα τί είναι! Για λέγε... Ειναι custom floor preamp το οποιο μου το εφτιαξε ενα Βουλγαρος. Garland Amps. Αποφασισα να κανω κατι τετοιο γιατι τοσο χρονια βαρεθηκα να κανω τον χορευτη σε προβες και live. Αρχιζω :υπαρχουνε τρια καναλια με ανεξαρτητο eq,volume και gain.Υπαρχει ενα ενσωματωμένο ts 808,ενα noise reduction και effect loop.Δουλευει σαν midi,δηλαδη μπορω να εχω clean+delay+chorus στο πρωτο καναλι να αλλαζω στο crunch χωρις εαν θελω εφε και ριχνω solo στο τριτο με ts 808 +delay.Βολευει απιστευτα μαγκες. Τον βρηκα κατα τυχη τον τυπο.Φτιαχνει οτι θελεις και οπως το θελεις.Στην ουσια ειναι κιτ μεγαλων εταιριων σε χαμηλη τιμη.Το δικο μου ειναι soldano slo.Τιμη = 440 παρακαλω.Για αυτα που προσφερει ειναι λιγα.. και ποιοτητα στον ηχο.. και απο κατασκευη σκιζει. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Όντως μοιάζει καλή φάση... και η τιμή που λες είναι αστεία. - Τα chorus και delay τα έχεις ξεχωριστά και τα βάζεις στο effects loop ή πάλι σου έφτιαξε κάποια εφέ ο κατασκευαστής και τα ενσωμάτωσε και αυτά στο κύκλωμα; - Όσο για τα κανάλια του προενισχυτή, από τι γκάμα έχεις να διαλέξεις; Αν βαριέσαι να πεις στείλε κανένα λινκ από την εταιρεία αν υπάρχει τσέκαρα το σάιτ αλλά σε πρώτη φάση είδα μόνο κάποιες φωτογραφίες). - Τέλος, ξέρεις αν προσφέρει κάποια παρόμοια λύση, αλλά να περιλαμβάνει και τελική ενίσχυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Ωραιο pedalboard. Παρε και κανα πεταλι της Way Huge ρε συ, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα. ;D ;D ;D Αστειευομαι προφανως, αν θες πες μας 2 λογια για το swallen Pickle. Καταρχην το Swollen pickle ειναι το χειροτερο σε συγκριση με τα αλλα πεταλια της πεταλιερας :P Αν εχεις παιξει με muff μαλλον οταν παιζεις ρυθμικα οι νοτες χανονται...sto swollen pickle αυτο δεν ισχυει. Muff clone που παιζει ανετα ρυθμικαι και αλλο τοσο lead. Βγαζεις ηχο απο Stoner μεχρι gilmour....και αμα ασχοληθεις αντε και hendrix.... Το διαμαντι ομως ειναι το Way Huge Red Llama.... <----- instant Neil Young Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Όντως μοιάζει καλή φάση... και η τιμή που λες είναι αστεία. - Τα chorus και delay τα έχεις ξεχωριστά και τα βάζεις στο effects loop ή πάλι σου έφτιαξε κάποια εφέ ο κατασκευαστής και τα ενσωμάτωσε και αυτά στο κύκλωμα; - Όσο για τα κανάλια του προενισχυτή, από τι γκάμα έχεις να διαλέξεις; Αν βαριέσαι να πεις στείλε κανένα λινκ από την εταιρεία αν υπάρχει τσέκαρα το σάιτ αλλά σε πρώτη φάση είδα μόνο κάποιες φωτογραφίες). - Τέλος, ξέρεις αν προσφέρει κάποια παρόμοια λύση, αλλά να περιλαμβάνει και τελική ενίσχυση; Φυσικα και δεν βαριεμαι.. Tα delay και chorus μπαινουνε στην λουπα και μπορεις να επιλεξεις σε πιο καναλι τα θελεις ενεργα και σε πιο οχι.Κατι το οποιο δεν γινεται σε ενα head με διαφορετικα καναλια εκτος και εαν εχει midi πχ diezel.Διαλεξα ακριβως τον soldano slo 100(preamp). Δυστυχως στο site δεν εχει καποιο βιντεο της προκοπης.Ο τυπος ειναι απιστευτα συνεργασιμος.Μπορεις να επικοινωνησεις μαζι του με skype η mail.Του λες τι θελεις και σε δυο μηνες περιπου ειναι ετοιμο.Φτιαχνει τα παντα boogie,soldano,engl,marshall κτλ εκτος diezel επειδη δεν κυκλοφορει στην πιατσα ακομη το circuit... Εχω φτιαξει και εναν τελικο 50 watt με kt 88. Επισης να μην ξεχασω!!μπορει να σου βαλει οτι γουσταρεις απο εφε ενσωματωμενο στο πεταλι και εχει επιλογη (switch) To δικο μου εχει ts-clean-crunch-lead-fx(κοιτα φωτο) metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2013 Thanks για τις πληροφορίες. Μπορεί στο μέλλον αν υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα να τον τσεκάρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Thanks για τις πληροφορίες. Μπορεί στο μέλλον αν υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα να τον τσεκάρουμε. Πραγματικα αξιζει.. Βγαζει και μερικα μικρα preamps(δικια του σειρα τα οποια κουγονται πολυ καλα) 170 ευρω το ενα. Εχει βιντεο στο you tube. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Πραγματικα αξιζει.. Βγαζει και μερικα μικρα preamps(δικια του σειρα τα οποια κουγονται πολυ καλα) 170 ευρω το ενα. Εχει βιντεο στο you tube. Θα μπορέσεις να ανεβάσεις κανένα κλιπάκι από το δικό σου? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Θα μπορέσεις να ανεβάσεις κανένα κλιπάκι από το δικό σου? Σωστοοοος! θα μετρουσε ενα review αν εχεις φυσικα χρονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Θα μπορέσεις να ανεβάσεις κανένα κλιπάκι από το δικό σου? Δοκιμασα με το iphone να γραψω ενα αλλα ειναι ψιλοαθλιο στον ηχο. Βεβαια εχω να γραμενο που εχω κουμπωσει το preamp στον boogie αλλα και αυτο ψιλοχαλια...δεν καταλαβαινεις πολλα. Αλλα θα γραψω ενα και οπως βγει!ROCK!! metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeBravos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2013 Η συλλογή. PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση