messalion Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2013 ndnikola να κανω μια χαζη ερωτηση; Η πενοθηκη ενταξει... Μπορει να σου επεσε!! Το ρολοι τι δουλεια εχει εκει; μα τι αλλο σκοπο εχει απο το να βλεπεις την ωρα ? ;) ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2013 Φτου!!!! Τζαμπα κατεβασα το ρολοι απο τον τοιχο!!! ;D ;D :P http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2013 messalion μαρτυράς κρατικά μυστικά ;D. Η πενοθηκη ενταξει... Μπορει να σου επεσε!! όλα όσα είναι πάνω στο board, μαζί με slide/πένες/ebow/ρολόγι είναι κολλημένα με βέλκρο για maximum προσταshία από ατυχήματα στο πήγαινε-έλα μεταξύ σπίτι/πρόβα/studio/live :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Ορίστε και το δικό μου: Το board είναι ''σπιτικό'', από ένα ντουλάπι κουζίνας που ξηλώσαμε, όπως και τα χερούλια. Άλλαξα την σειρά του Repeater και του Modulator από τότε που έβγαλα την φωτογραφία, οπότε η σειρά είναι: Stunt Monkey Pedals White Rabbit => Wampler Sovereign => Analog Audio Cornish P-1 Clone => TC El. Nova Repeater => TC El. Nova Modulator => Strymon Brigadier => Boss RC-3 και μου λείπει ένα καλό τροφοδοτικό, ένα overdrive και ένα reverb για να πω ότι ''τελείωσα''. Όχι πως ποτέ τελειώνεις μ' αυτά αν είσαι άρρωστος πεταλάκιας σαν εμένα... Το κιθαρόνι είναι Gibson LP Studio Worn Brown με Sheptone μαγνήτες, '50s wiring, Vitamin Q caps and CTS pots και ο ενισχυτής Blasktar HT-1R. Και παίζω τακτικά... στο υπνοδωμάτιό μου, για το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις εισιτήρια... Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 οριστε και το δικο μου με 2 ελλειψεις 1)Flashback x 4 delay (εχω κανει ηδη χωρο) 2)Ενα τρεμολο Η σειρα ειναι -Crybaby Classic -TDO overdrive (custom παραγγελια απο Rat Pedals) -BLackstar ht dual -DEluxe electric mistress (εχει γινει tbp και εχει μπει led) -Liquid Chorus -Custom Booster (παλι Rat Pedals) Το Pedalboard το φτιαξα με τα χερακια μου ειναι απο αλουμινιο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Έχω κάνει κάποιες μικροαλλαγές από το προηγούμενο post μου, έβγαλα το reverb και έβαλα ένα ακόμα fuzz, επίσης άλλαξα θέση στο vyagra και το έβαλα στο τέλος της αλυσίδας. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntzanos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Όπα, να'μαι και γω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Θα μπουν 3 πετάλια ακόμα, αλλά λόγω αφραγκίας έχει αργήσει η ολοκλήρωση... Τα 2 θα είναι σίγουρα τα AMT WH-1 wah και JAM Red Muck, ενώ για 3ο βλέπουμε (παίζει να μείνει και μια θέση κενή). Τα υπόλοιπα δεν το κουνάνε πάντως... έχουν δοκιμαστεί ήδη αρκετό καιρό, εγκρίθηκαν, κόλλησαν για τα καλά στο board, και ατενίζουν με βεβαιότητα το μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 ωραιος!να σου πω φιλε το flashback x4 τι διαστασεις ειναι περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Σαν 3 μποσάκια κολλημένα στη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση