messalion Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Αργυρη το αλλαξες το pedalboard απο την τελευταια φορα στην Αθηνα ε ? θυμαμαι ειχες μια "διαφορετικη" κατανομη ή κανω λαθος ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Παιδιά είναι ωραίες οι pedalboards σας αλλά να κάνω μια ερώτηση... τα χρειάζεστε ΟΛΑ? Προσωπικα ναι σε οποιο κοματι παιζουμε βαζω και κατι αλλα οχι σε ολη την εκταση του κοματιου και οχι υπερβολες,σε γεφυρες σολο σε καθαρα μπορει και σε καποια verse tremolo phaser wah flanger chorus παιζουν full.μιας και δεν εχουμε πληκτρα στην μπαντα τον χρωματισμο τον εχω αναλαβει εγω.παντως τα standard Πεταλια που παιζουν παντου και παντα ειναι το delay τα fuzz και ο compressor,επισης καποια κοματια τα παιζω με διαφορετικα drives Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Αργυρη το αλλαξες το pedalboard απο την τελευταια φορα στην Αθηνα ε ? θυμαμαι ειχες μια "διαφορετικη" κατανομη ή κανω λαθος ? Χρηστάρα πού 'σαι παίκτη? Αναφέρεσαι στη μεσαία προφανώς, αλλά όχι δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή είναι με τη σειρά από δεξιά προς τα αριστερά Korg pitch Black Tuner , Telegun Overdive Cream , Demeter tremulator (ΘΕΪΚΟ για vintage ήχο) ,Analogman Delay XL και Μalekko Spring Chicken Reverb... Checkare τις φωτόζ για επιβεβαίωση χε χε! όλο και κάτι θα φαίνεται! ;D ;D ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2012 Ας βάλω και εγώ το ταπεινό μου, γιατί έβλεπε τα υπόλοιπα και ζήλευε. Guitar to : boss tu-2 --- keely modded vox union jack wah --- diamond compressor ---- dls ultra chorus----- Sig X input. Amp Send ----- mxr micro flange------mad professor deep blue delay -----boss rv5 ---- amp return. Καλωδιακια evidence me neutric jacks PedalBoard custom κατασκευή δική μου από αλουμίνιο (extra light) moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Πολλά ωραία πράγματα βλέπω εδώ ρε παιδιά! Κι εγώ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2012 Ας βάλω και εγώ το ταπεινό μου,... Γιατί δεν το βλέπω και τόσο ταπεινό. ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2012 Καιρό έχω να postάρω και εγώ, οπότε Το signal πάει Jazzmaster - Fuzz Factory - POG2 - LA Sound Design buffer - Mayo - Screwdriver - Sonic Titan - Klon - Quasar DLX - Vb2 - Goodrich (μια έξοδος στο Turbotuner) - Semaphore - Echo - Timefactor - Vyagra - 67 Bassman - 2061cx Στην πάνω αριστερά γωνία θα μπει ένα splash mkII. Και ετοιμάζεται και ένα vintage oriented board με πολλά fuzz, Doppelganger... www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2012 να μαι και εγώ Στο Input του ενισχυτή 1) Polytune της T.C electronic 2) CAE MC-404 wah 3) Tube Factor της H&K modded by OKKO Fx 4) Pisdyauwot high gain distortion απο την EMMA 5) 6-band eq απο την MXR Στο FX LOOP 1) Little alligator volume pedal 2) HOAX flanger/phaser modulator απο την EHX 3) Memory Man with hazarai απο την EHX 4) Delay Llama απο τον Jam 5) Boss RC-50 Loop station και βεβαιώ και ένα ebow εκτός φωτογραφίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2012 φιλε zeromancer , το rc50 στο loop που το εχεις δουλευει τη λειτουργια auto η οχι; επειδη στον δικο μου ενισχυτη δεν παιρνει σημα, μονο απο το input δουλευει αυτη η λειτουργια. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2012 γεια χαρα φιλε μου...ναι δουλευει κανονικα απ οσο θυμαμαι γιατι ποτε δεν δουλευω auto...κατα 99,99% δουλευει αλλα θα το δω αυριο και θα σου πω..αν θες στειλε μου και ενα p.m αυριο μηπως και το ξεχασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση