bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Αν έχεις λογαριασμό στο Google (πχ. αν έχεις Gmail) ανέβασέ την στο picasaweb.google.com/ και κάπου εκεί θα βρεις κι ένα λινκ για να γίνει share η φωτογραφία. Ή κάνε την attach εδώ στο ποστ σου. Αν είναι πολύ μεγάλη σε μέγεθος, συμπίεσέ την με κάποιο image editing πρόγραμμα (υπάρχουν πολλά δωρεάν online) ή ξανατράβηξε τη φωτό αλλά ρύθμισε την κάμερα σε πολύ μικρό αριθμό megapixels. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Επιτέλους ηξιώθην να στήσω τη δική μου η οποία είναι σε πλήρη ανάπτυξη διότι ψάχνομαι για ηχογράφηση κάποιων πραγμάτων και τα θέλω όλα διαθέσιμα. Σε πρόβες ή live θα πήγαινα με τα 2/3 αυτών -το πολύ. Διαδρομή σήματος: Jam Dancomp> Radial Bighsot EFX Looper με: loop 1: Boss-TU3> EHX POG> Ring Thing> Dunlop GCB95 Jam Modded. loop 2 τα fuzz: Colorsound Supa Tonebender 4 chips edition> Fuzz Factory Vexter> Durham Crazy Horse> Fulltone Octafuzz. Μετά το Bigshot: Crowther Hotcake> EHX Wiggler> EHX Memory Boy Deluxe> Crazy Tube Circuits Time. Μερικές φορές στο τέλος της αλυσίδας προστίθεται ένα EHX Freeze ή/και ένα Boss RC-50, όταν παίζω σπίτι και αναζητώ ιδέες. Τα καλώδια είναι Lava Solderless και Mogami 2524 με Switchcraft γωνίες ή Neutrik γωνίες. Τροφοδοσία ένα 1-Spot και διάφορα άλλα μεμονωμένα. Πατάνε σε ένα T-Rex ToneTrunk μεγάλο και ακριβώς δίπλα έχω κολλήσει ένα Pedaltrain Junior. Το χαλί είναι Περσίας. Τροποποιήσεις στο μέλλον δεν αποκλείονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Ωραιότατο αλλά... ...ανθρωπέ μου ΠΟΥ είναι η πατροπαράδοτη ΠΑΝΤΟΦΛΑ; ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 ;D ;D ;D Είναι σε backorder στον Thomann! Την περιμένω τέλος εβδομάδας! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Χάρμα οφθαλμών η πεταλιέρα sfaku! Παρακαλώ ο τίτλος του θέματος να μετονομαστεί ξανά! αυτή τη φορά με την προσθήκη του προστάγματος "ΑΡΜ" στο τέλος... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 @bloody, if_it_is: Να ΄στε καλά, παίδες! if_it_is, αμοιβαία τα αισθήματα για τη δική σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 θενκ γιου μάι φρένντ! Αν και κάποια στιγμή θα πρέπει να την ανεβάσω και με λίστα με τα ονόματα των πεταλιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Το χαλί είναι Περσίας. ;D ;D ;D ;D ;D Θεός! Να λοιπόν και το δικό μου Με τη σειρά τα πετάλια της πρώτης λουπας: Κιθάρα-> Dunlop Crybaby (True Bypass Mod) -> Ibanez LU20 Tuner -> Blackstar HT-Dual -> Digitech Bad Monkey -> Amp Και της δεύτερης λουπας: Αmp FX Send -> MarkOne Audio 1-Looper (για Οn-Off της FXLoop) -> BOSS Chorus CE-3 -> Marshall Vibratrem VT-2 -> Biyang Time Machine AD10 Analog Delay -> Electro Harmonix LPB-1 Booster -> Amp FX Return Πολύ βολικές οι λούπες καθως αν θέλω όλα τα πετάλια μπροστα στον ενισχυτή με τη σειρά απλά βάζω ένα καλωδιάκι απο το Amp in στο FX send και τελείωσα. Το Pedalboard είναι Rockbag by Warwick RB23100 με δικια του τροφοδοσία για όλα τα πετάλια εκτός του ΗΤ-Dual (Η παντόφλα είναι MIGATO!) Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2012 Μπαααααα!Με τιποτα!Ουτε με συμπιεση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2012 ??? :-[ My fuckin' nerves!!!I quit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση