zappa Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί το reverb πριν το delay? www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ ταυτόχρονα (το reverb το χρησιμοποιώ μόνο σε 'έντονα' settings), οπότε τα τοποθέτησα με "χωροταξικά" κριτήρια. Βέβαια, μπορώ κάλλιστα να αλλάξω την σειρά καλωδίωσης μεταξύ τους, αλλά εφόσον δεν χρειάστηκε, το έχω αφήσει για τις καλένδες :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2011 Kι εγώ έχω στην πεταλιέρα μου ένα reverb πριν από delay. Moυ αρέσει αυτός ο συνδυασμός περισσότερο από τον ανάποδο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 το δικο μου εχει λαβει αυτη τη μορφη πια. analogman juicer -> fulltone fat boost -> fulltone ocd -> zvex distortron -> zvex fuzz factory clone -> line6 m9 -> ehx 2880 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2011 Αυτή την μορφή έχει τώρα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thieves Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2012 bass-->truebypass looper-->subcomander mfos synth-->diy ring modulator-->hand made compressor--> bass distortion--> freqbox coctail-->woolly mammoth clone--> whammy--> freqbox hem and haw delay--> vacuum tube pre amp-eq--> phazer. το expression παει στο ring modulator, και το subcomander απλα τα σπαει.. i love handmade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2012 Ανανεωμένη! (Επιτέλους ΜΑΛΛΟΝ καταστάλαξα! :-\ :-X ::) ::)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Mister cry baby(wah-vol-boost) > Marshall guvnor plus(od) > EHX little big muff(fuzz) > EHX lpb1(boost) > Behringer NR100(noise reducer) στη φωτό εκτος αλυσίδας > Boss tr2 (tremolo) > Behringer FX600 (modulation effects, χρησιμοποιώ μόνο το ptch shifter) > MXR phase90 > EHX memory toy (analog delay) > EHX stereo memory man with hazarai (digital delay, looper, chorus, reverb, flanger, ring)... e-bow. Pedalboard απ τα χεράκια μου με εργαλειοθήκη. A, και παντόφλα ξενοδοχείου, η κανονική είναι για πλύσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2012 Pedalboard : Pedal Pad MPS XL , Pedals : Korg Pitchblack - Ernie Ball VP Jr - Fulltone Clyde Deluxe - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Mad Professor Fire Red Fuzz - Mad Professor Litle Green Wonder - Homebrew Electronics Detox EQ - Empress Vintage Modified Superdelay ( with Mission Engineering EP-1R expression pedal) - Dr. Scientist Mini Reverberator - ISP Decimator - Boss RC 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rouchlass Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2012 Sorry, δεν ανρβαινει η φωτο για να σας τη δειξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση