kostas80 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 ρε παιδιά .... τι παίζει με τις παντόφλες ??? δεν το έχω πιάσει ... είμαι και καινούριος :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 ρε παιδιά .... τι παίζει με τις παντόφλες ??? δεν το έχω πιάσει ... είμαι και καινούριος :P Ειναι ψιλο"παραδοση". ;D Αλλα οχι ποδι, μονο παντοφλα! What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 thanks ... θα το λάβω υπόψη μου την επόμενη φορά ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Καλό είναι να υπάρχει και μία περιγραφή του τι βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 @DaveMurrayJr ποιος ο λογος της μεγαλης πεταλιερας; www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 @DaveMurrayJr ποιος ο λογος της μεγαλης πεταλιερας; H προσθηκη κι αλλων πεταλιων ;) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 το θεμα ειναι να παιρνεις οτι χρειαζεσαι και οχι οτι χρειαζεται η πεταλιερα για να γεμισει :P για σενα το λεω μην δινεις τσαμπα λεφτα www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Ναι ρε παιδιά, ο φίλος πήρε εξαρχής ένα ευρύχωρο pedalboard για να μην ψάχνει συνέχεια μεγαλύτερο. Κι εγώ έχω φτιάξει ένα που μου φαινόταν αρκετά μεγάλο αρχικά, και τώρα χρειάζομαι μεγαλύτερο, οπότε καλά έκανε. Φωτό σε λίγο... [edit] Ορίστε και το δικό μου: Fulltone Ultimate Octave -> DOD Classic Fuzz -> DOD Graphic EQ -> Artec Vintage Chorus -> DOD Stereo Flanger -> JAM Delay Llama Παντόφλα δεν έβαλα γιατί την φοράω ;D Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 εε καλα μπορεις να παρεις το μικρο να βολευτεις και αμα δεις και θες και αλλα πεταλια τοτε το πουλας και παιρνεις αλλο. δεν χανεις τιποτα ισα ισα οταν βλεπεις τοοοοσο μεγαλο κενο λες να παρω κ αλλα :P www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2010 εε καλα μπορεις να παρεις το μικρο να βολευτεις και αμα δεις και θες και αλλα πεταλια τοτε το πουλας και παιρνεις αλλο. Για να μήν έχει το αγόρασε-πούλησε... ;) Εξάλλου είναι κ πρακτικό αφήνεις καφέ,τσιγάρα,αναπτήρα κ άν θέλεις κ το τασάκι! ;D ;D ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση