blue Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 τίποτα παιδιά, μια βλακεία έκανα και την πόσταρα περήφανος (απλά κόλλησα ένα αυτοκόλλητο). Δεν περίμενα οτι θα το έπαιρνε κανείς σοβαρά, σόρι :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Ωχι ραι φιλως! Παλλι ψιφειο διλαδις θα εχω? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 ψηφιδωτό ναουμ με πέταλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Να και η δικια μου. Εχουμε και λεμε: GTR->KORG Pitchblack ->VOX Clyde McCoy WAH ->JAM Rattler ->MadeByMike Saltbooster ->Hermida Audio Zendrive ->EHX Micro POG ->EHX Strereo Electric Mistress ->TC Electronic Nova Delay ->Malekko Chicklet Reverb Πενοθηκη-εικονισμα Hendrix (προσκηνημα πριν παιξω ;D ;D ;D ) Τροφοδοσια με 1spot εκτος του Nova Delay που θελει το δικο του. George L's καλωδια. Νομιζω ηχητικα ειμαι καλυμενος για πολλααααααα χρονια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Πολλά like! Θα μπορούσες να μας πεις μερικά λόγια για το zendrive? http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Παραθετω και τη δική μου λιτή συλλογή. (Αν κάποιος ενδιαφέρεται να αλλάξει κάποιο πεταλάκι του με το Jam Fuzz που βλέπεται στη πεταλιέρα μου, ας με ειδοποιήσει. Επίσης, δεν ξέρω αν το έχω γραψει. Το μπλε πεταλάκι που βλεπετε πανω απο το replica ειναι κινέζικο (BIYANG) stereo & true bypass REVERB. μου κόστισε από ebay.com μαζί με μεταφορικά και κατευθείαν στο σπίτι μετά από 7 ημέρες...45 ευρω! και απλά γ**** σε σχεση με τα πεταλάκια που κυκλοφορουν (οχι τα ακριβα). Ρίξτε μία ματιά και για τα άλλα προϊοντα τους. Καλημέρα σε όλους Ανδρέας www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Πολλά like! Θα μπορούσες να μας πεις μερικά λόγια για το zendrive? Με λιγα λογια....οτι διαβασεις στο νετ ισχυει ;D Απ'τα καλυτερα low-medium overdrives. Κατι σαν ντελικατο Tube Screamer αλλα και παλι δεν το περιγραφει πληρως αυτο που γραφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2011 Με λιγα λογια....οτι διαβασεις στο νετ ισχυει ;D Απ'τα καλυτερα low-medium overdrives. Κατι σαν ντελικατο Tube Screamer αλλα και παλι δεν το περιγραφει πληρως αυτο που γραφω Με την Tele πως παίζει? ;) Tele & Zendrive kalo gia iho Robben Ford? Dumble ki etsi na poume? ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2011 Με την Tele πως παίζει? ;) Tele & Zendrive kalo gia iho Robben Ford? Dumble ki etsi na poume? ;D ;D Παιζει θεικα και δεν χαλαει καθολου την telecaster-ιλα του ηχου της. Μεσαια θεση δε (ξερεις εσυ) σαν 70s Funk (λιωνωωωω) Οσα για τον κ.Ford μαλλον ''αλλου'' βρισκεται ο ηχος του και το παιξιμο του. Δεν μπαινω καν στον κοπο να τα βρω. Θα μεινω στο Ρομπεν (ή Ρομπα) στο παιξιμο μου ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 να και το δικό μου : Vox V847A Fuzz Factory clone WMD Geiger Counter Boss SD-1 Line6 M9 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση