matawan Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2010 Με αρέσεις. ;D The best sounding shit i've ever owned! Κι εμενα με αρεσεις , και η Μ9 με αρεσει πολυ να 'ουμ! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Σχεδόν έτοιμη, περιμένω ένα skreddy supatone για να καλύψει το κενό, και να περάσουν ρεύματα. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 εκανα καποιες αλλαγες και τα εβαλα και σε βαλιτσα. GUITAR-1.boss cs-3 mod 2.ts-808 clone mod 3.EMMA ReezaFRATzitz clone mod-AMP SEND-4.dunlop crybaby mod 5.onner tremolo mod 6.whammy 4 mod 7.mxr phase 90 mod 8.ehx small clone 9.mxr microamp clone 10.boss dd-3 mod 11.t-rex reverb-RETURN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2010 εκανα καποιες αλλαγες και τα εβαλα και σε βαλιτσα. GUITAR-1.boss cs-3 mod 2.ts-808 clone mod 3.EMMA ReezaFRATzitz clone mod-AMP SEND-4.dunlop crybaby mod 5.onner tremolo mod 6.whammy 4 mod 7.mxr phase 90 mod 8.ehx small clone 9.mxr microamp clone 10.boss dd-3 mod 11.t-rex reverb-RETURN Ωραίo pedalboard αν και τα έχεις στριμώξει αρκετά από ότι βλεπω! Πως σου φαίνεται η βαλίτσα η Stagg ? είναι αρκετά στιβαρή για τόσα πετάλια? Την σκέφτομαι και εγώ για 5-6 boss και 1 Crybaby αλλά με προβληματίζει λίγο το πόσο θα τα αντέξει μαζι μετα άγαρμπα πατήματα. Για πες μας εντυπώσεις αν μπορεις Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Ωραίo pedalboard αν και τα έχεις στριμώξει αρκετά από ότι βλεπω! Πως σου φαίνεται η βαλίτσα η Stagg ? είναι αρκετά στιβαρή για τόσα πετάλια? Την σκέφτομαι και εγώ για 5-6 boss και 1 Crybaby αλλά με προβληματίζει λίγο το πόσο θα τα αντέξει μαζι μετα άγαρμπα πατήματα. Για πες μας εντυπώσεις αν μπορεις την πηρα απο καποιον εδω μεσα πριν ενα μηνα περιπου απο οτι μου ειπε την ειχε και αυτος κανα τετραμηνο.η βαλιτσα ειναι παρα πολυ καλη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.τωρα ειναι και το τι ψαχνει ο καθενας παντος για 30 ευρω ειναι σουπερ και εχουν κανει προσεγμενη δουλεια.πιο παλια που ειχα μια τετοια http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc23010a.htm και την ειχα παρει πιο ακριβα ηταν μανταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 THNX για την ενημέρωση! Θα την χτυπήσω μάλλον στην πρώτη ευκαιρία , έτσι και αλλιώς είναι αρκετά φθηνή. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2010 @Loki Την έχεις βρει πουθενά την συγκεκριμένη βαλίτσα(Stagg)?Ξέρεις αν υπάρχει και σε μικρότερο μέγεθος?Εννοώ για λιγότερα πετάλια! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akra2 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 την πηρα απο καποιον εδω μεσα πριν ενα μηνα περιπου απο οτι μου ειπε την ειχε και αυτος κανα τετραμηνο.η βαλιτσα ειναι παρα πολυ καλη δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.τωρα ειναι και το τι ψαχνει ο καθενας παντος για 30 ευρω ειναι σουπερ και εχουν κανει προσεγμενη δουλεια.πιο παλια που ειχα μια τετοια http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc23010a.htm και την ειχα παρει πιο ακριβα ηταν μανταρα. Μαντάρα η σειρά της rockcase;Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 And the winner is... Oνειρεμένη πεταλιέρα... Το υπόλοιπο set up σου (κιθάρες, ενισχυτές) ποιό είναι; To SupaTone είναι το Supa Fuzz το γερμανίου; Eμένα μόλις μου ήρθε το MKII από Lumpy και είμαι πόλύ ικανοποιημένος. Επίσης έχέι ο συνκιθαρίστας στην μπάντα ένα Colorsound Τonebender (4 transistor Si) το οποίο μάλλον είναι το καλύτερο Fuzz που έχω ακούσει μέχρι σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2010 Μαντάρα η σειρά της rockcase;Γιατί; δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την ποιοτητα κατασκευης και υλικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση