TamTam Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 κάνε τους ένα συγύρισμα Έκτορα, αυτό είναι δοκιμή "ποιο drive ταιριάζει/boostάρει καλύτερα με ποιό" (έχει 5 drive η φωτογραφία, δεν παίζω με τόσα!) ;D Συνήθως παίζω με pedaltrain mini και ένα ή δυο drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2017 Πειτε καμμια ιδεα για ενα high gain distortion (oxi muff/fuzzes, oxi mid scooped metal pedals) να γεμισω την κενη θεση Για δες τα πετάλια amptweaker, νομίζω ότι για σένα είναι το TighRock Distortion. Ακριβούτσικο αλλά πολύ καλό με πολλά εξτρά. Βγαίνει και σε μικρότερη έκδοση με λιγότερο κόστος. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2017 Updated :D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2017 Το σετάρισα σήμερα (no fuzz this time). Το mini pedalboard που θα μου χρησιμεύσει ως all purpose για τους επόμενους μήνες. Τα υπόλοιπα πετάλια πάνε σε κούτες, αφού έως και τον Σεπτέμβρη θα μένω σε φίλους και θα είμαι στους δρόμους μέχρι να βρω να νοικιάσω καινουριο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos1984 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2017 New entries κλπ. 'Ερχετε σύντομα και το σχετικό ετήσιο βιντεάκι με εξηγήσεις και demo. :D "Everything should be made as simple as possible, but no simpler" (except my pedalboard) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atav Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2017 Update! Η αλυσίδα: Korg Pitchblack-Analog Model 1 fuzz-Cry baby 535q-The Pot (Lovepedal COT clone)-Crazy Tue Circuits Black Magic-Jam the Chill-Jam Delay Llama plus + expression. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2018 Update και από εμένα και νομίζω πως κλείσαμε Εδώ που τα λέμε και πολλά είναι τόσα, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Τελευταία έκδοση του pedalboard μου, ένα pedaltrain metro24. Η αλυσίδα έχει ως εξής: Crazy Tube Circuits Constellation - Crazy Tube Circuits Golden Ratio - Strymon Mobius στο pre/post του (Crazy Tube Circuits Magnifier - TC Elactronic Polytune - Crazy Tube Circuits Space Charged - Lazy J Cruiser Deuce) Skreddy Echo - Crazy Tube Circuits Time - Crazy Tube Circuits Splash www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kithagoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2018 New Pedal board on the run... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2018 Drives AnalogMan - POT, Barber Electronics - Direct Drive Compact, Skreddy Screw Driver v1, Digitech – Bad Monkey Compressors Joyo – Ultimate Comp, Tsakalis Audioworks – Zipper V1 Modulation EHX – POG 2, EHX – Freeze, Mad Professor – Mellow Yellow Tremolo, TC Electronic – Shaker Vibrato mini, DryBell - Vibe Machine, Mooer – Funky Monkey, Catalinbread – Pareidolia, Tsakalis Audioworks – Phonk Wah Delay/reverb EarthQuacker Devices - Dispatch Master, TC Electronic – Alter Ego Delay (v.1) Tuner KORG Pitchblack Βασικό Rock set up (7 πετάλια): GT -> TUNER -> WAH/VIBE (Vibe Machine ή Funky Monkey ή Phonk Wah) -> COMP (always ON) -> DRIVE 1 (Screwdriver) ή (AnalogMan POT) -> VIBRATO (always ON) (mini Shaker) -> DRIVE 2 (Barber CDD) -> TREMOLO (Mad Prof) -> DELAY (always ON) (Alter Ego ή Dispatch Master) Latest FUNK band set up (6 πετάλια): GT -> TUNER -> WAH/OCTAVER (Phonk Wah) -> BOOST/VIBE/TREMOLO (Pareidolia) -> COMP (always ON) -> DRIVE (Barber CDD) -> VIBRATO [/b](always ON) (mini Shaker) -> DELAY (always ON) (Dispatch Master) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση