zappa Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Τα ίδια πετάλια με την προηγούμενη φορά που πόσταρα, απλά σε άλλο board (PT 2), με άλλα καλώδια (evidence lyric) και άλλη σειρά. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Γεια σου ρε Zappa, με τους Κένταυρους και τα ωραία σου!!! Βλέπω οτι σου αρεσει και σένα το set up GOOD MORNING για phaser στο Μobius. Το αγαπημένο μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Είναι ωραίο και παχύ phaser ;) www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2014 Παραλλαγές πάνω στο ίδιο θέμα: Timmy, Rattler, DL-8 οι νέες προσθήκες, χάρη και στην βοήθεια της κοινότητας του Noiz. Thanks boys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2014 Ναι, εντάξει, πάλι εγώ. Αλλά αυτές είναι οι τελευταίες αλλαγές. Υπόσχομαι να κάτσω φρόνιμος τώρα, εντάξει...; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2014 ωραίος ο Εκτορας! το organizer τι λέει? μπορεί να κάτσει δίπλα στο pog 2? έχω διαβάσει ότι το συγκεκριμένο έχει volume drop ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2014 Έκτορα ζηλεύω... :D Σου εύχομαι να τα χαρείς! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ μάγκες! Μου πήρε 3-4 χρόνια να φτάσω εδώ και χρειάστηκε να "κόψω" λεφτά από κιθάρες και ενισχυτή για να πάρω όλα αυτά και να φτιάξω ένα pedalboard όπως το είχα στο μυαλό μου. Το Organizer είναι το τελευταίο απόκτημα . Είναι φοβερό σε αυτό που κάνει και το κάνει ΠΑΡΑ πολύ καλά. Για το volume drop θα έλεγα ότι... και ναι και όχι! Έχει το knob που ονομάζεται direct και το οποίο ελέγχει το επίπεδο του καθαρού σήματος της κιθάρας (το πετάλι είναι analog-dry-through). Στο μέγιστο σημείο του knob είναι απλά το σήμα από την κιθάρα ενεπηρεαστο. Όσο το γυρίζεις αριστερά, κόβει ένταση. Το θέμα είναι ότι για να έχεις ένα πειστικό ήχο Όργανου και όχι κιθάρας, ΠΡΕΠΕΙ να κόψεις καθαρό σήμα. Με αλλα λόγια το πετάλι λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2014 Λοιπόν φίλτατοι...ήρθε η ώρα να βάλω και τα δικά μου...!!!! Σειρά ως εξής: Κιθάρα-Seymour Duncan Tweak Fuzz-Boss TU2-Boss CS3-Bad Monkey-Amp... και FX Loop (Parametric Eq-Digitech Hardwire Stereo Chorus CR7 - Boss DD3). Το parametric eq το έχω χώσει στην λούπα για volume boost...κάνει δουλειά!! Αααα και το pedalboard hand made από στραντζαριστά...να ναι καλά ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!!!:P Αυτά...!!!! Cheers mates!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mash the Sandwich Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2014 Έκτορας, δώκε ίνφο για το ditto looper, σε έχει αφήσει ικανοποιημένο; αξίζει τα λεφτά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση