zeromancer Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 ανανέωση ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, έτσι...; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, έτσι...; Πολύ σωστός ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 κάποια πράγματα που έχω για το μπάσο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
speros Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2014 ωραια αυτα για το μπασο αλλα τι κανουν ? μονο το boss chorus ξερω σιγουρα! και παντα εχω μια απορία - ποσα εφε να βαλεις βρε παιδι μου στο μπασο? με λιγο chorus και λιγο reverb ειναι μια χαρα! έχω ακουσει δεκάδες πετάλια που δοκιμάζουν στο Youtube να παίζουν εξωγήινους ήχους. νομιζω ότι ο καλός μπασίστας χάνεται εκεί μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Κοίταξε απ' όλα αυτά εντάξει λίγο εξωγήινα για μπάσο μπορείς να θεωρήσεις το Phaser της mxr και το delay της electroharmonix. Κατα τ'αλλα το drive , το fuzz και το autowah είναι απαραίτητα (τουλάχιστον για μένα). Δε σημαίνει ότι τα έχω όλα σε χρήση όπως θα τα έχει ένας κιθαρίστας-για παραδειγμα-αλλά υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που τα χρειάζεσαι αναλογα και το είδος της μουσικής που παίζεις πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
speros Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 ...ανάλογα τι παίζεις ... (σωστό!) εμένα πχ το MXR-envelope θα μου χρειαζότανε / είδα μερικά βιντεάκια / είναι funky και θα μπορούσα να βάλω μια ελάχιστη ποσότητα σε reggae/rocksteady/ska που είναι το είδος με το οποίο ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια... Απλά είδα την πεταλιέρα γεμάτη παππάδες και λέω από μέσα μου κάτσε να ρωτήσω σε πραγματική χρήση τι τα κάνει όλα αυτά? Μου γεννήθηκε επίσης το υπαρξιακό έρωτημα: Αντί να ρίξω τόσα φράγκα (γιατί απ' ότι κατάλαβα αυτά τα πεταλάκια δεν είναι κι από τα φτηνότερα) σε εφέ, μήπως είναι προτιμότερο να φτιάξω μια καλή καμπίνα ή να πάρω μια αξιοπρεπή κεφαλή? έλα ντε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Τα χρειαζομουν ολα αυτα γι'αυτο και τα αγορασα. Αλλα τι σχέση εχει η κεφαλή και η καμπίνα με τα εφε? Αν θες ενα εφε και εχεις κατασταλλαξει σε κατι, τοτε αγορασέ το. Αν θες να παρεις ενισχυτες και καμπινες σκεψου απο το ποσο θα ενοχλεις τους γειτονες μεχρι το τι ενισχυτες εχουν για παραδειγμα οι φιλοι σου με τους οποιους παιζεις μαζι αλλά και γενικοτερα το ποσο πιστευεις οτι θα κρατησει η ενασχοληση σου με τη μουσικη μελλοντικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Keep it simple MXR Custom badass OD –> Catalinbread SCOD –> MXR Custom Badass 78 Distortion –> MXR Super Badass Distortion –> ZOOM MS-70CDR ( Για Chorus, Reverbs and Delays) Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Captain,πώς τρέχεις το set up σου;Γιατί τόσα ντιστόρσια και ΟΔζ; ;D :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση