ekim Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Update Από έτσι: Να και το δικο μου Από αριστερά crybaby(tbp)->boss cs-3(monteallums mod)->boss sd-1 (stock)->boss bd-2 (keeley mod)->boss dd7. Βέβαια αυτά που χρησιμοποιώ ποιο πολύ είναι το crybaby και sd-1 και τ' άλλα μαζεύουν σκόνη ειδικά το bd-2 που δεν μου βγήκε όπως το περίμενα (μα καθόλου όμως) P.S. η παντόφλα είναι απομίμιση reef (μιλάμε για ήχο όχι αστεία) Καταλήξαμε έτσι: pedalboard απ' τα χεράκια μου και ιδέες των συνφορουμιτών, dunlop jh-f1 fuzzface->crybaby (tbp)->boss sd-1 (stock)->boss dd-7. Λίγα πράματα και καλά καθώς και το delay μου περισσεύει γιατί το χρησιμοποιώ μόνο ως looper Εννοείται η παντόφλα πάλι απομίμηση reef αλλά σε άλλο χρωματάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2012 ωραίο το λιτό pedalboard, αλλά ακόμα πιο καλά μαζεμένο το πτώμα ;D Χαχα πλακα πλακα δεν εχει 1 αλλα πολλα πτωματα πεταλιων εκει μεσα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzman Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, Είπα να ποστάρω και τα pedalboards μου, πριν αλλαξουν μορφή η πριν τα σκοτώσω. Εχω αρκετά πετάλια αλλα είμαι φαν του καρφί στον ενισχυτη 1 wah και ενα delay στη λούπα. Καποια στιγμή θα καταλήξω έτσι. Προς το παρόν έχουμε και λέμε: α και επειδη κατι τρέχει με τις παντοφλες ειπα να τις βαλω στο frame. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2012 κατω απο την αριστερη παντοφλα ξεχωριζω ενα morley ? ή κανω λαθος ? ;D τι ρολο παιζουν οι παντοφλες ? δινουν σημα ? :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzman Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 κατω απο την αριστερη παντοφλα ξεχωριζω ενα morley ? ή κανω λαθος ? ;D τι ρολο παιζουν οι παντοφλες ? δινουν σημα ? :P bad horsie 2! Οι παντόφλες είναι για buffer :P δεν ξέρω τι τρέχει αλλά όλα τα pedalboards συνοδεύονται από παντόφλες στις pics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2012 εδώ είμαστε για αυτό το μήνα. ;D βασικά είμαι σε φάση δοκιμών. ένα Jam delay Llama και ένα καλό fuzz/distortion λέτε να κάνουν δουλειά ??? ;D ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Διεκδικώντας το έπαθλο του πιο φτωχού pedalboard σε ολόκληρο το thread ;D Behringer tuner tu300 κουρδιστήρι, Vox V-847 wah-wah (modded by JAM) και Artec Dual Booster. Ευκαιριακά χρησιμοποιώ (γι'αυτό και εκτός αλυσίδας) το Behringer OD300 overdrive/distortion. To pedalboard είναι DIY με κόστος κάτω από 10€ το οποίο ολοκληρώθηκες μόλις χτες :) https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια αυτο το memory man της electroharmonix τι λεει σα πεταλι?delay και reverb νομιζω οτι ειναι μεσα στ'αλλα και το εχω δει στη πλειοψηφια των boards! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 ο καινουργιος φιλος στην παρεα ειναι το tc electronics Hall Of Fame reverb :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2012 ο καινουργιος φιλος στην παρεα ειναι το tc electronics Hall Of Fame reverb :D φοβερο πεταλι το χω κ γω.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση