DELAGOHN Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 στοιχημα οτι αν τα ανοιξει ολα μαζι θα πεσει η ασφαλεια ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the funkover Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Εγω παλι προσπαθω να φανταστω τον ηχο που θα βγει αν αναψει ολα τα distirtion-overdrive-fuzzοπεταλα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Εγω παλι προσπαθω να φανταστω τον ηχο που θα βγει αν αναψει ολα τα distirtion-overdrive-fuzzοπεταλα... ;D Καλύτερα να μήν είμαστε κοντά του...πυρηνική έκρηξη! :o http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2010 Korg Tuner - Jen Wha - Sunface - BSM RM Metal - Octavian - Phaseomatic - CE-2 Chorus - DM-2 Delay, Replex Delay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Οριστε και το δικο μου... Behringer Tuner...Boss CS-2...Vox Wah (moded)...Hardwire CM-2...Carl Martin Plexitone...E.H. Small Clone...T.C. Electronic Nova Delay...MXR Carbon Copy Η καλοκαιρινη παντοφλα ειναι Reef (assembled in the USA) και η χειμωνιατικη μια vintage looking, low budget ονοματι Sport... Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Πριν μετά: http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Οριστε και το δικο μου... Behringer Tuner...Boss CS-2...Vox Wah (moded)...Hardwire CM-2...Carl Martin Plexitone...E.H. Small Clone...T.C. Electronic Nova Delay...MXR Carbon Copy αυτα στην λοοπα της τονελαβ και...πεθαινω με χαμογελο! ;D ..εκτος απ το behringer....kai to hardwire... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Μετά από ένα χρόνο και ψαξίματος, αγοραπωλησειών και χρόνου κατέληξα στο (οριστικό μου πιστεύω και ελπίζω) pedalboard: Bass ---> EBS MultiComp ---> EHX Bass Big Muff ---> EBS ValveDrive ---> EBS UniChorus ---> Korg Pitchblack ---> EBS Microbass II ---> Return (Amp). Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 αυτα στην λοοπα της τονελαβ και...πεθαινω με χαμογελο! ;D ..εκτος απ το behringer....kai to hardwire... Αν δεν το εχεις ακουσει το Hardwire μην το αποκλειεις λογω ονοματος... ;) Οσο για το Behringer μπορει να κοστιζει 25 ευρω αλλα κουρδιζει οσο καλα οσο τα αλλα ;D Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2010 Cry Baby > Bad Monkey > SD1 (αναβαμισμενο πλεον με το 5 star keeley mod)> ShredMaster > Expression Factory > MI Audio Crunch Box > TR-2 > PH-2> Digidelay> Line 6 DL4> Digitech. ::) www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση