gpiad Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 να πεταξω και καμια παντοφλα ε?χμμμμ στην επομενη φωτογραφιση θα πεταξω κανα δυο κατα εκει να υπαρχουν.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 εεε ναι κ τοτε θα εισαι τοπ ;D www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xaris123 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Σας παρουσιάζω το "Tsadiri Pedalboard", που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης ! Κάποια είναι πεταμένα χύμα και κάποια στη θέση τους..Νομίζω ότι έχω από τα πλέον ατσούμπαλα πετάλια! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Microsynthesizer, Hazarai memory man, flanger hoax, HOG... Αρχίζω να σε συμπαθώ... ;D Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xaris123 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Microsynthesizer, Hazarai memory man, flanger hoax, HOG... Αρχίζω να σε συμπαθώ... ;D Η τσέπη του "καλλιτέχνη" να είναι καλά.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Σας παρουσιάζω το "Tsadiri Pedalboard", που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης ! Κάποια είναι πεταμένα χύμα και κάποια στη θέση τους..Νομίζω ότι έχω από τα πλέον ατσούμπαλα πετάλια! 8) O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;:o :o :o The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 O ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;:o :o :o Κατι που δυσκολα αντικαθισταται με την TONELAB; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the funkover Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Σας παρουσιάζω το "Tsadiri Pedalboard", που βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης ! Κάποια είναι πεταμένα χύμα και κάποια στη θέση τους..Νομίζω ότι έχω από τα πλέον ατσούμπαλα πετάλια! 8) Το τσαντιρι πρεπει να κανει αρκετα καλα τη δουλεια του... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Κατι που δυσκολα αντικαθισταται με την TONELAB; ;D Ναι γιατι η Tonelab ειναι για κιθαριστες ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2010 τελικά η rp1000 πέρασε και δεν ακούμπησε, έ? φαντάζομαι τι έχει να γίνει αν βγει νέα tonelab ;D λοιπον το δικο μου pedalboard βρίσκεται στην υπογραφή μου ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση