sultan of string Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 57 minutes ago, Nestoras said: Ωραία γιατί μετά θα έπρεπε ν' απαντήσουμε 'μεις γιατί έχουμε 3. Απορω....εγω θα ειχα πάθει διχασμό προσωπικότητας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Εγώ είμαι…. άρρωστος (λίγο) με τα πετάλια, το παραδέχομαι. Τα θεωρώ ατελείωτο fun και έναν απλό τρόπο να δώσεις ενδιαφέρον στο παίξιμο σου και να το πάρεις σε άλλες διαστάσεις. Άσε που είναι αδύνατο να πουλήσεις σε αξιοπρεπή τιμή πετάλι που περισσεύει, όποτε αν δεν κάτσει και καμία ανταλλαγή, το κρατάς ώσπου να μαζευτούν και άλλα. Στο τέλος, τα βάζεις σε ένα νέο board, προσθέτεις και ένα τροφοδοτικό και oops, I did it again: να ένα νέο board. Φοβάμαι ότι θα κατρακυλήσω σταδιακά σε τρίτο… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, sultan of string είπε Απορω....εγω θα ειχα πάθει διχασμό προσωπικότητας.... Εγώ είμαι πολυσχιδής! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μετα απο χρόνια το Βοss GE7 βγαινει και στη θεση του μπαινει ισως ο καλυτερος compressor/clean booster που εχω ακουσει, απο τον Τσάκαλη. Τρομερο μηχαΝιζΜΑ (κανονικα επρεπε να αφησω και το GE7 αλλά δεν εχω χώρο ρε μαμωτο). Ειχα χρονια να χρησιμοποιήσω compressor (πριν απο 15 χρονια δεν τον εκλεινα ποτε μια και επαιζα με μεγαλους ενισχυτες,) και το φΧαρστΙεμαι..... η Tele μου δε ακομα περισσοτερο... Επεξεργασμένο 28 Σεπτεμβρίου από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου Update και στην μικρή πεταλιερα, αντικατάσταση του Cinders από το GE7 για clean boost 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Απλο setup: Strat custom shop 68 reverse headstock σε JH Fuzz Face, Dunlop GCB95 wah, RYRA klone, Boss DM2w και στον ενισχυτη Victory V40 Deluxe combo. Αν εχω πιο Hard rock και 80's διαθεση στο pedalboard ανεβαινουν ενα Wampler Plexi drive Deluxe και ενα Boss CE5 chorus 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Στις 28/9/2024 στις 3:42 ΜΜ, Superfunk είπε Μετα απο χρόνια το Βοss GE7 βγαινει και στη θεση του μπαινει ισως ο καλυτερος compressor/clean booster που εχω ακουσει, απο τον Τσάκαλη. Τρομερο μηχαΝιζΜΑ (κανονικα επρεπε να αφησω και το GE7 αλλά δεν εχω χώρο ρε μαμωτο). Ειχα χρονια να χρησιμοποιήσω compressor (πριν απο 15 χρονια δεν τον εκλεινα ποτε μια και επαιζα με μεγαλους ενισχυτες,) και το φΧαρστΙεμαι..... η Tele μου δε ακομα περισσοτερο... Περι compressor ο λογος. Το θεωρω οτι βασικοτερο για οποιον παιζει με στρατ/τελε με μονους, (μαζι με delay) και ειναι το μονο πεταλι μου που ειναι μονιμως στο on. Tελευταια με επιασε μια μανια να δοκιμαζω compressors και δοκιμασα πλαι στο δικο μου (ενας modded cs3 αρχων 90) εναν Βοss cs2 (1984) εναν Boss cp1x και εναν cali 76 comp. Aν και ο καλυτερος ολων ηταν ο cali 76, τελικα ο cs3 εφυγε κ τη θεση του πηρε ο cs2 και επειδη ηχητικα μου αρεσε κ επειδη εχω μια αδυναμια στα παλια boss πεταλια. Να πω εδω επισης πως επαθα την πλακα μου με τον cp1x, ο οποιος μπορει να κανει οτι ο cs2 k o cs3 μαζι με λιγοτερο θορυβο. Απο τους καλυτερους comp που εχω παιξει ποτε. Αν ηθελα να το παρακανω θα κραταγα 2 compressors μεταξυ των cs2 cp1x cali76 εναν σε ρυθμιση για καθαρα και τον αλλων για βρωμικα για να μη σκυβω κ αλλαζω ρυθμισεις. 2 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fenderiarhs είπε Περι compressor ο λογος. Το θεωρω οτι βασικοτερο για οποιον παιζει με στρατ/τελε με μονους, (μαζι με delay) και ειναι το μονο πεταλι μου που ειναι μονιμως στο on. εγω τον χρησιμοποιω περισσοτερο σαν booster (με ελαχιστο compression) οταν παιζω single notes, στα ακκορντα δεν μου χρειαζεται μια και οι low wattage ενισxυτες που πλεον χρησιμοποιω κομπρεσαρουν απο χαμηλες εντασεις και ο καθαρος ηχος ειναι ονειρικος ακομα και στο "1", αντιθετως οταν επαιζα με 50αρηδες και 100αρηδες ενισχυτες τον ειχα μονιμα on και μπουσταριζα τα single notes παιξιματα με το GE7. οποτε συμφωνω μαζι σου οτι για πανω απο 20 watt ενισχυτη ειναι απαραιτητος για Fender κιθαρες ,εκτος και αν θες να κουφαθεις για να ακουστεις καλα με καθαρο ήχο (σε ενα twin reverb π.χ πρεπει να τον βαλεις στο "3-4" για να ακουστει καλα στα καθαρα μια strat ή tele οποτε εχεις χαιρετησει ) Παντως τον χρησιμοποιω ποτε ποτε και σαν compressor οταν θελω να παιξω τον Brent Mason ή τον Frusciante (τρομαρα μου...) Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Δεν θα μπορουσες να κανεις boost τοτε διατηρωντας την υπαρχουσα κατασταση με τον eq? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε Δεν θα μπορουσες να κανεις boost τοτε διατηρωντας την υπαρχουσα κατασταση με τον eq? ναι αλλα απλα ο συγκεκριμενος compressor ακουγεται καλυτερα (οριακα αλλα καλυτερα και χωρις τον κλασσικο ΘΟΡΥΒΟ του GE7 που ναι μεν δεν ενοχλει αλλα υπαρχει...) για αυτη τη δουλεια απο το GE7, ειναι το πρωτο πεταλι ever για εμενα που τα καταφερνει και εχω δοκιμασει πολλα eq,booster & comp. πεταλια το εβαλα το GE7 στη μικρη πεταλιερα (για τα...live που πλεον ΔΕΝ κανω ) οπου ο θορυβος δεν μας νοιαζει.... Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση