Nekkon Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, fenderiarhs είπε η δικια μου εχει 2cm σκονη, Φίλε στις πεταλιερες DUST=TONE Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, odis13 είπε Guyatone VT2 - τρέμολο για ελαφρύ wubwubwub νιουγεηβισμους Αυτό μαμει όπως και το λαμπάτο που είχε βγάλει η εταιρεία,τα είχα και τα δύο και ο ηλίθιος τα πούλησα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αυτό μαμει όπως και το λαμπάτο που είχε βγάλει η εταιρεία,τα είχα και τα δύο και ο ηλίθιος τα πούλησα. Είναι πολύ ωραίος ο ήχος του, με μόνο κακό οτι έχει ένα μικρό volume drop όταν το ανοίγεις, κατα τα άλλα μπόμπα και μικρούλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου Κάθε φορά που ποστάρω το «τελειωμένο» board, συνήθως αμέσως μετά κάτι αλλάζω. Και τώρα κάτι έχω στο μυαλό μου, αλλά ίσως βγάλουμε… το νέο διδακτικό έτος με αυτό. Όχι πως δεν κάνει τα πάντα… 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Εαν απο τη μια, συγκρινοντας τες με την δικια μου, με στενοχωρει το να βλεπω καθαρες τακτοποιημενες στην πενα πεταλιερες, απο την αλλη χαιρομαι να βλεπω boutique πεταλιερες και εγω να εχω διωξει τα μισα και καλα boutique πεταλια μου και να την εχω γεμισει Βοssακια. 2 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Μια χαρά είναι τα boss. Έχουν μείνει λίγο πίσω σε overdrives και distortions (ειδικά στο δεύτερο), αλλά κατά τα άλλα θα γέμιζα άνετα μια πεταλιέρα με δαύτα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε αι distortions (ειδικά στο δεύτερο), α Καλα απο ΠΩΛΗΣΕΙΣ αποκλειεται ακομα και σημερα να πουλαει καποιο ντιστορΣιο περισσοτερο απο το DS1, τα waza παντως (fuzz,οd & distortion) λενε οτι μαμουν και δερνουν και οτιδηποτε μπουτικ...δεν kΣερο βεβαια αν αΦτο αληθευει (εγω μια χαρα ειμαι με οποιοδηποτε od για αυτα που παιζω και distortion δεν χρησιμοποιω) αλλα για να το λΑινε.... https://guitar.com/reviews/effects-pedal/boss-ds-1w-waza-craft-review/ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε Καλα απο ΠΩΛΗΣΕΙΣ αποκλειεται ακομα και σημερα να πουλαει καποιο ντιστορΣιο περισσοτερο απο το DS1 Το χειρότερο distortion που έχω στην κατοχή μου. Υπό του μετρίου. Δεν ξέρουν τι σημαίνει R&D για τη συγκεκριμένη κατηγορία στην boss. Γιαυτό και ακόμα κοστίζει περί τα 60 ευρώ. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Με το πορτοκαλί το DS-1 δεν μπόρεσα ποτε να βγάλω ήχο, θα συμφωνήσω με τον gkourmoul1. Είναι imho πατάτα, popular ή μη. Απο τα overdrives όμως το BD-2 δεν είναι καθόλου άσχημο, ειδικά με λίγη βοήθεια, και τον τελευταίο χρόνο εκτίμησα ιδιαίτερα το SD-1, έγινε πλεον απο τα αγαπημένα μου. Επεξεργασμένο 12 Σεπτεμβρίου από odis13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, odis13 είπε Με το πορτοκαλί το DS-1 δεν μπόρεσα ποτε να βγάλω ήχο, θα συμφωνήσω με τον gkourmoul1. Είναι ιμηο πατάτα, popular ή μη. Απο τα overdrives όμως το BD-2 δεν είναι καθόλου άσχημο, ειδικά με λίγη βοήθεια, και τον τελευταίο χρόνο εκτίμησα ιδιαίτερα το SD-1, έγινε πλεον απο τα αγαπημένα μου. το κορυφαίο τους ειναι αυτό…. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση