Προς το περιεχόμενο

Duke Robillard - I'm Confessing That I Love You @ Gazarte (26/2/2010)

raindog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα συμφωνήσω κι εγώ πως στα μπλουζάδικά του είναι πραγματικά φοβερός. Ωστόσο είναι τόσο πολυδιάστατος που τελικά παρακολουθώντας τον, το πέρασμα από τα Blues στη jazz είναι τόσο αρμονικό που ακόμα και κάποιος δίχως jazz ακούσματα, βρίσκεται τελικά πολύ άνετα στο jazz "κλίμα". Οι επιρροές του T-Bone στο παίξιμό του είναι μια "γέφυρα" από το ένα ύφος στο άλλο. Όσο για το σχόλιο περί κλίματος του συν-φορουμίτη ήθελα να σχολιάσω πως κάθε άλλο παρά εκτός κλίματος βρίσκονταν. Ως αυτήκοος μάρτυρας του συγκεκριμένου Live (όντας στο ίδιο τραπέζι με τον raindog) μπορώ να πω πως ήταν απόλυτα στο κλίμα της βραδιάς. Άλλωστε ήταν μέρος της όλης εμφάνισης του (blues & jazz review) και επί προσωπικού, έχω να πω πως όλοι ήμασταν μαγνητισμένοι από την καταπληκτική εκτέλεση του κομματιού αυτού, το οποίο βρίσκεται και στο Tales from the Tiki Lounge (tribute αλμπουμ στον Les Paul). Τί ποιο λογικό λοιπόν, από το να είναι μέρος της εμφάνισής του!

"The music that you listen to, becomes the soundtrack of your life"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν τον ειδαμε παντως "τοτε" (στο "Αγκαθι" αν δεν κανω λαθος) ειμασταν ΠΟΛΥ λιγοι, ισως τοτε να μην ηταν και τοσο γνωστος (παρολο που ΗΔΗ ειχε περασει απο τους Fabulous)

Παντως για μενα το "You Got Me" album ειναι αξεπεραστο (και δυσκολο να βρεθει γμτ)

Κι εμενα στα blues μ αρεσει πιο πολυ

Make me fries...

Όσο για το σχόλιο περί κλίματος του συν-φορουμίτη ήθελα να σχολιάσω πως κάθε άλλο παρά εκτός κλίματος βρίσκονταν. Ως αυτήκοος μάρτυρας του συγκεκριμένου Live (όντας στο ίδιο τραπέζι με τον raindog) μπορώ να πω πως ήταν απόλυτα στο κλίμα της βραδιάς.

Τί ποιο λογικό λοιπόν, από το να είναι μέρος της εμφάνισής του!

Δεν θα μπορούσα να μιλήσω για το κλίμα μιας συναυλίας στην οποία δεν ήμουν παρών! Η αναφορά στο κλίμα αφορούσε τον χώρο που συνήθως κινήται ο καλλιτέχνης (μπλουζ) και δεν ήταν κριτική για το βίντεο της συγκεκριμένης βραδιάς.

Είναι πολύ απλό: δεν μου αρέσει η τζαζ που παίζει ο Δούκας και τον προτιμώ στα μπλουζ που είναι αυτά με τα οποία τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε.

Φίλε -αν μου επιτρέπεις- ez

Και ‘γω προσωπική γνώμη εκφράζω και αλλοίμονο κάθε φορά που μου αρέσει ή όχι κάτι, να πρέπει να καταθέτω τις γνώσεις μου, τους τίτλους των πτυχίων -που δεν έχω- και όλα τα σχετικά συγγράμματα και αναλύσεις.

• Guru

Φίλε -αν μου επιτρέπεις- ez

Βεβαίως κι επιτρέπω ;)! Άλλωστε, για μπλουζ μιλάμε, ΟΛΟΙ είμαστε φίλοι!

Και ‘γω προσωπική γνώμη εκφράζω και αλλοίμονο κάθε φορά που μου αρέσει ή όχι κάτι, να πρέπει να καταθέτω τις γνώσεις μου, τους τίτλους των πτυχίων -που δεν έχω- και όλα τα σχετικά συγγράμματα και αναλύσεις.

;D ;D ;D

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου