EKSO_BOOGIE Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Ολόκληρη ανάλυση έκανα πιο πάνω για το τι θα βάλω...(μόνο πορτατίφ δεν έβαλα που λέει και o science...) :lol: Όσο για την τιμή' date=' 3200¤ είναι η αρχική τιμή αλλά στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Ντούκα έγινε κάτι καλύτερο...[/quote'] Ρε παιδια να πω και εγω την αμαρτια μου σαν κολημενος που ειμαι;Γιατι να μην παρεις μια prs με τα ιδια λεφτα; Kαι ποιος σου είπε ότι η PRS είναι καλύτερη από μια Huber ? :lol: για μένα τουλάχιστον δεν είναι...από εκεί και πέρα είναι καθαρά υποκειμενικό :wink: + ότι σε μια PRS ΔΕΝ μπορώ να επιλέξω τι μανίκι θέλω, το πάχος του, το radius, το scale length, πόσους μαγνήτες πάνω, τι μαγνήτες, τι ξύλα, τι χρώμα, κτλ κτλ...με λίγα λόγια φτιάχνω μια κιθάρα ακριβως όπως την θέλω και την φαντάζομαι ! :wink: Οκ ρε παλικαρε sorry μαλλον εχεις δικιο αφου δεν το εχω ψαξει καθολου το πραγμα με τις Huber.Καλοριζικη παντως και καλες πενιες :wink: . :idea: Α και μια τελευταια διαφοτιστικη ερωτηση.Στο site της huber διαβασα οτι οι μαγνητες της haussel πεζουν οτιδιποτε απο vintage μεχρι progressive ηχο.Οι Haussel της Huber ανοικουν στην κατοιγορια hi-end; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Οι Haussel (όπως όλες οι εταιρείες μαγνητών άλλωστε...) έχουν διάφορα μοντέλα μαγνητών από PAF για καθαρά vintage ήχο μέχρι και τους TOZZ που είναι για extreme output ! φαντάζομαι για metal κτλ... :wink: Σαν deafault μαγνήτες να το πω έτσι... ο huber, αν δεν του ζητήσεις εσύ κάτι συγκεκρινένο, βάζει νομίζω τους vintage και vintage + όπου είναι πιο τσιμπημένοι από τους PAF και ίσως πιο ευέλικτοι για να παίξεις περισσότερα πράγματα... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Κάλλιο αργά παρά ποτέ !!!!!! Σήμερα ο Huber έστειλε την κιθάρα μου, και εντός ημέρων θα την παραλάβω !!!!! :lol: Οι φωτογραφίες νομίζω τα λένε όλα !!! Οι μαγνήτες είναι Haussel Vintage με ξύλινα καπάκια... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 ΟΛΑ τα λεφτά η αφιέρωση στο headstock! Καλές πενιές μάστορα!!! Φυσικά το καταλαβαίνεις πως περιμένουμε FULL REVIEW μόλις σκάσει σπίτι το απίστευτο μωρό, ε; ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Και αν παίζει όπως φαίνεται..... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satch21 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Καταπληκτικό όργανο!!! Τελικά ποια είναι τα τα Full specs της κιθάρας και η τιμή της? Οι διπλοί splitaroun? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΡΓΑΝΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΓΙΑΝΝΗ! Πραγματικά πανέμορφη! Περιμένουμε κλιπς και reviews!!! ΥΓ: Αλήθεια, πόσο στοιχίζει σε κάποιον να φτιάξει μια huber με αντίστοιχα specs? ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Σώμα κ μπράτσο : μαόνι Καπάκι : spalted maple ταστιέρα : brazilian rosewood μαγνήτες : Haussel Vintage ξύλινα knobs, καπάκια κλειδιών, κτλ... 1 δελφίνι Inlay στο 12 οι μαγνήτες splitάρονται...και σε συνδυασμό με τον μεσαίο βγαίνουν απίστευτα πράγματα ! :D www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 H κιθάρα κανονικά απλή κάνει γύρω στα 2900¤... Με όλα τα extra που έβαλα εγώ (brazilian rosewood, headstock matched με το σώμα, μεσαίος μαγνήτης, ξύλινα καπάκια, spalted maple, inlays) βγήκε γύρω στα 3800¤, όμως λόγω του συγκροτήματος και του ότι παραγγείλαμε 2 huber μαζί (πήρε μία και ο τραγουδιστής μας...), μας έκανε καλύτερη τιμή και ο Huber και ο Ντούκας και βγήκε φθηνότερα... :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Niiiiiiiiiiiiiiiiiiice! Θέλω και'γω! Το spalted maple και τα ξύλινα knobs-βάσεις μαγνητών είναι απίστευτα! Καλορίζικη, καλόπαιχτη κτλ στο max! Βάλε κι άλλες φωτό να λιώσουμε! :):):):) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση