Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Είπα να δοκιμάσω το νέο μου sequencer και έκανα μια πρόχειρη ηχογράφηση στο Look at little sister. Μη δίνετε σημασία στη φωνή, είμαι απαράδεκτος :) look_at_little_sister.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως μεράκλωσα και με το κομμάτι και με τη φωνή ;D (Με γεια!) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Mου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα, κατι σαν παλια ηχογραφηση. Tο μπακιν τρακ το εφτιαξες εσυ να υποθεσω? Λιγο υστερει στις χαμηλες συχνοτητες αλλα αυτο δεν επηρεαζει το mood. H φωνη μου αρεσε, η κιθαρα στα γνωστα υψηλα επιπεδα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 όλα τα λεφτά!! Φίλε jazzjoker ότι έχω ακούσει από εσένα ως τώρα μπορώ να πω ήταν απλά εκπληκτικό, όπως και αυτό που άκουσα μόλις!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ. Tο μπακιν τρακ το εφτιαξες εσυ να υποθεσω? Ναι. Από τότε που μας έκραξε ο THEOD για τα ετοιματζίδικα :), αποφάσισα να τα γράφω όλα μόνος μου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ. Ναι. Από τότε που μας έκραξε ο THEOD για τα ετοιματζίδικα :), αποφάσισα να τα γράφω όλα μόνος μου. Άψογος! :) Τη φωνή σου την προτιμώ σε άλλα που έχεις ανεβάσει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ. Ναι. Από τότε που μας έκραξε ο THEOD για τα ετοιματζίδικα :), αποφάσισα να τα γράφω όλα μόνος μου. Και καλά το έκανες Ίσε πρώτος :D :D Η φωνή σου μου θύμισε λιγο Jesus and Mary Jane στα πρώτα τους και γ...ω τις φωνές :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Παρα πολυ ωραιο ''κλιμα'' και παιξιμο! Συγχαρητηρια! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Πλάκα είχε, (για τη φωνή εννοώ). Έχω και 'γω καταστρέψει ηχογραφήσεις τραγουδώντας. Για τα λοιπά όργανα θα πω ότι ήταν πολύ τυπικά παιγμένα με τα τύμπανα ίσως το πιο αδύνατο σημείο. Στη κιθάρα είχες όμως τον πλέον κατάλληλο ήχο και όλα τα θέματα είχαν ενδιαφέρον. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Στη κιθάρα είχες όμως τον πλέον κατάλληλο ήχο Θα συμφωνήσω μια και είναι μια επένδυση που μου βγήκε έτσι όπως ήθελα. Είναι η california series strat μου, με τους προσφάτως τοποθετημένους custom '54 μαγνήτες. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση