psixanwmalos Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Καλησπέρααα!! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τα tempo από τα riffs στο κομμάτι που σας παραδίδω?? Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Το κύριο tempo νομίζω κυμαίνεται από τα 200 με 210 bmp. Αλλά θα ήθελα σίγουρα πράματα σε όλα τα riffs αν μπορείτε Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Για δες μήπως σε βοηθήσει αυτό: http://www.paws-n-music.co.uk/html/bpm.html χρειάζεται αρκετά μέτρα για να "συγκλίνει", αλλά απ'το τίποτα... Edit: Εναλλακτικά, ηχογράφησε το κομμάτι σε κάποιο audio editor (πχ. audacity), βάλε markers στα beats, και διαίρεσε το 60 με τη μέση χρονική διαφορά (σε δευτερόλεπτα) ανάμεσα σε 2 συνεχόμενα beats για να βρεις τα BPM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση