Nestoras Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Eάν εννοείς ότι και ο σεβαστός Νέστωρ άκουσε Dοbro κιθάρα και παραδέχθηκε ότι δεν θα το καταλάβαινε έαν δεν του έλεγα ότι είναι πιάνο... Πάλι καλά που δεν είπες και σεβάσμιος. Όντως ο ήχος του Dobro αλλά και των αράβικων φωνητικών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός για midi. Πολύ πιθανόν και άλλοι ήχοι να είναι αυτού του υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τον ήχο στερωφονικού από Πικ-απ, CD, I- pod, κλπ.,άστο, έχει συζητηθεί και πριν (μη συγκρίνουμε τ' ασύγκριτα). Και γι΄ανθρώπους π.χ. σαν εμένα που αγοράζουν δίσκους από το '74 (και έχουν φάει το βινύλιο στη μάπα) το cd και όλα τα λοιπά υποκατάστατα είναι λύση ανάγκης μπρος στις αδικαιολόγητα ακριβές τιμές των original δίσκων βινυλίου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Πάλι καλά που δεν είπες και σεβάσμιος. Όντως ο ήχος του Dobro αλλά και των αράβικων φωνητικών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός για midi. ...και παιγμένα και από κακό, ερασιτέχνη παίχτη...εκεί ειναι το point μου Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν δύο παράμετροι στο όλο θέμα: 1) Πόσο "ρεαλιστικό" θα ακουστεί το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι θέμα εργαλείων, γνώσης, πείρας και ταλέντου. 2) Πόσο θα μας εμπνέουν αυτά που χρησιμοποιούμε, ώστε το αποτέλεσμα να "αξίζει" μουσικά. Αυτό είναι θέμα εργαλείων, γνώσης, πείρας και ταλέντου. I rest my case. 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν δύο παράμετροι στο όλο θέμα... ...ήρθε το ιππικό, για υποστήριξή μου ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 ...ήρθε το ιππικό, για υποστήριξή μου ;D ;D δεν βλεπω καμια διαφωνια....μια αναπτυξη του θεματος εχουμε ο καθεις απο την πλευρα του.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Μια συνέχεια στην σκέψη μου λοιπόν... Αν υποθέσουμε ότι, ΤΑ ΠΑΝΤΑ που γράφονται εδώ, και παρουσιάζονται (το 100%) είναι τελικά ψηφιακά, μπορούμε να μιλάμε για αναλογικό ήχο; Και γενικότερα, πόσες μπάντες ξέρουμε που δουλεύουν στον αναλογικό κόσμο ακόμη; Ώστε να λέμε ότι έχει κρατήσει την γλύκα του αναλογικού, κλπ, κλπ...; Μάνο: συμφωνώ, αλλά άντε κάν'το (πολύ δύσκολο). Το ζήτημα που αναφέρει ο longshadow είναι άξιο περαιτέρω ανάλυσης: Το τι κάνει ο καθένας έχει απόκριση, πρώτ'απ'όλα στον εαυτό του. Και αυτό είναι που τον οδηγεί σε κάποιες αποφάσεις. Τελικά, μπορεί το μονοφωνικό, αναλογικό, παλιό παπαράκι, να οδηγήσει τον δημιουργό σε αποφάσεις, και σε δυσκολίες που αλλιώς δεν θα έβρισκε και δεν θα έκανε... Συνεπώς, φυσικά και έχει σημασία οι περιορισμοί που μας δίνονται. Αυτό που θα έλεγα απλά θα ήταν, αυτοί οι περιορισμοί να γίνονται για λόγους ευθύνης και ορθότητας στον εαυτό μας, παρά από άγνοια... :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Μη μαλώνετε ρε. 8) Εργαλεία είναι, και όπως σε ΟΛΑ τα εργαλεία, σημασία έχει και η "αντικειμενική" αξία τους, και ο "χαρακτήρας" τους αλλά και το mojo τους. Αν δε με πιστεύετε ρωτήστε κανέναν ηλεκτρονικό γιατί επιμένει στο "παλιό καλό του κολλητήρι"... θα σας πει ότι δεν έχει βρει καλύτερο τόσα χρόνια, μπούρδα βέβαια, γιατί κάθε τόσο βγαίνουν καλύτερα, αλλά αφού αυτός κάνει "μαγικά" με το παλιό? Τι? Θα τον υποχρεώσουμε να "ακολουθήσει τις εξελίξεις"? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Μη μαλώνετε ρε. 8) Εργαλεία είναι, και όπως σε ΟΛΑ τα εργαλεία, σημασία έχει και η "αντικειμενική" αξία τους, και ο "χαρακτήρας" τους αλλά και το mojo τους. Αν δε με πιστεύετε ρωτήστε κανέναν ηλεκτρονικό γιατί επιμένει στο "παλιό καλό του κολλητήρι"... θα σας πει ότι δεν έχει βρει καλύτερο τόσα χρόνια, μπούρδα βέβαια, γιατί κάθε τόσο βγαίνουν καλύτερα, αλλά αφού αυτός κάνει "μαγικά" με το παλιό? Τι? Θα τον υποχρεώσουμε να "ακολουθήσει τις εξελίξεις"? Αγορι μου εσυ! Μες στο μυαλο μου εισαι ! Κερναω μπυρα στο επομενο λαιβ μας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Αυτό που λες έχει να κάνει με την τεχνική, παρά με την τέχνη... Τέχνη = τεχνική λοιπόν; (ομολογώ ότι για εμένα, κι ας με φάει ο Μάνος, η απάντηση είναι σχεδόν ναι... ;)) Κόργιους: Εμένα που έκανα το θέμα, κερνάς και σουβλάκι; ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Νικολα ασε τα θεματα περι λεπτομερειων..εχεις ανοιξει ενα αλλο θεμα που πρεπει να μας καιει περισσοτερο...σχετικα με το προγραμμα....ευχομαι να εχεις γρηγορα απαντησεις. Και η σουβλα μετα..κερασμα..κι επειδη το χω κανει..μιλαω..για ΟΛΗ την σουβλα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση