Προς το περιεχόμενο

Η λεπτομέρεια...

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πω κι εγω την κουλαμαρα μου....για το ομορφο θεμα που ανοιχτηκε...

Γυρισα πριν λιγο στο σπιτι μου εχοντας αγορασει το αναλογικο που ηθελα.

Πανευτυχης σε μικρο ποσοστο μιας και αυριο θα το χω στα χερια μου ( Σας ευχαριστω για οτι μου ευχηθειτε  ;D)

Μεχρι να το παραγγειλω,να το δω,να το ακουσω ολα καλα. Μετα εμεινε ενα 45λπετο που μπορεσα και δοκιμασα ενα workstation το οποιο κανει παπαδες,ειναι Ευρωπαικο,εχει μεστο ηχο με Ιταλικο φινιρισμα,εχει ηχαρες,εχει arrangments,ειναι απο αλουμινιο,συνδεσιμοτητα με τα παντα και και και...

Εχω ηδη ενα worksation Ιαπωνικης εταιριας στο διπλασιο κοστος απο αυτο.

Αλλα στο μυαλο μου και στην καρδια μου και στην λογικη μου εμεινε το αναλογικο.Η ζεστασια.Ο ηχος. Το φινιρισμα.Η υπογραφη του κατασκευαστη.

Ολα ειναι μεσα μας.

Ολα παραγονται..και ολα κατασκευαζονται..και ολα αν πληρωσεις τα αγοραζεις με χ,ψ τροπους.

Αλλα η καρδια να ευφραινεται ! Και να γιομιζει! εκει ειναι η δικη μου λεπτομερεια.

Με την ευκαιρια...χαιρομαι που οι πληκτραδες εχουμε ποστ!! Keyboardist ruins  8)

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το συναίσθημα το έχει ο άνθρωπος...όχι το μέσο...αλοίμονο εάν δίνουμε μυθικές προεκτάσεις σε άψυχα πράγματα...

Θα σε "προκαλέσω" να ακούσεις τη μουσική του Μονομάχου...το 95% της χορωδίας είναι Vst

Το συναισθημα καπως ''καταγραφεται''...

Την εικονα εννουσα...μ αρεσει η ''ζεστη'' παλια εικονα...

Γουστα..λοξες.. ;)

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα (με τα μέσα που διαθέτει).

Για τους περισσότερους η σημασία στην λεπτομέρεια δίνεται γιατί πρώτα απ'όλα πρέπει να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.

Αν δεν το κάνεις ίσως να μείνεις με την αίσθηση οτι δεν προσπάθησες για το (δικό σου)καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...

Η φράση "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" πρέπει να ισχύει και για την σύνθεση και για την ενορχήστρωση και για την εκτέλεση αλλά και για το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνοι , ένα μεγάλο ποσοστό ακροατών δεν θα καταλάβει καμμία διαφορά, ο δημιουργός όμως θα το ψάχνει μέχρι εκει που ακούει αυτός διαφορές...

(ή που τελος πάντων νομίζει οτι ακούει, αλλά το οφείλει στον εαυτό του πιστεύω...)

+1000000000

Πιστεύω οτι ειδικά σε έγχορδα η και παραδοσιακά όργανα καλο ειναι να παίζονται   απο μουσικούς, οχι τοσο  απο πλευράς  αξιοπιστίας  ήχου οσο χειρισμού και ερμηνείας  που μονο αυτος που ασχολείται επισταμένα με το συγκεκριμένο όργανο πραγματικά μπορεί να το καταφέρει.   ;)

Συμφωνούμε...αλλά δεν επιτρέπεται να κάνουμε τη πλάκα μας? ;)

Σου παραθέτω ένα από τα πρώτα δείγματα που έφτιαξα με Ethnic Vst και midi κιθάρα.

http://soundclick.com/share?songid=6068578

Βεβαίως και είμαι κακός παίχτης, δεν είμαι του ωδείου, αγνοώ τις παραδοσιακές κλίμακες, είμαι τεμπέλης και δεν διαβάζω...αλλά πάντα θα έχω την απορία...εάν εγώ μπορώ να φτιάξω αυτό, ένας καλός μουσικός τι (παπάδες) άραγε, μπορεί να κάνει...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Σου παραθέτω ένα από τα πρώτα δείγματα που έφτιαξα με Ethnic Vst και midi κιθάρα.

Βεβαίως και είμαι κακός παίχτης, δεν είμαι του ωδείου, αγνοώ τις παραδοσιακές κλίμακες, είμαι τεμπέλης και δεν διαβάζω...αλλά πάντα θα έχω την απορία...εάν εγώ μπορώ να φτιάξω αυτό, ένας καλός μουσικός τι (παπάδες) άραγε, μπορεί να κάνει...

Μονο σου απαντας Μαραθον.

Παπαδες να με το συμπαθειο.

www.sonicspace.gr

Για τον Hans Zimmer (ας πούμε) αναφέρεσαι? ;)

(ας πουμε) οτι αναφερομαι προσωπικα σε μενα.

www.sonicspace.gr

Για τα δικα μου γουστα μια χαρά και παρα πολυ ωραία παίζεις .Τα οργανα ομως δεν ακούγονται ολα τόσο φυσικά ;)  

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου