djangos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 δεν εχω παιξει πουθενα στη ζωη μου σε Live αλλα αν παιξω εννοειται θα σου στειλω ! δεν δουλευουν τα λινκ τι εννοεις ? δεν παιζουν τα κομματια ???? ωχ ! συγχωρεστε με ειμαι καιουργιος. να σου πω αρχικα πηγα να το ανεβασω ως mp3 αλλα μου ελεγε ο χρονος διαμονης μμου στο site εχει τελειωσει και δεν με αφηνε να ανεβασω ! για αυτο τα ανεβασα στο grooveshark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Παίζουν μια χαρά αλλά δεν κατεβαίνουν ώστε να τα κρατήσει κάποιος (ή δεν ξέρω να το κάνω εγώ). Ουτε είμαι αρκετα έμπειρος στο σάϊτ για να σου πω πως να ανεβάσεις σε MP3. Ισως βοηθήσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djangos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 καλα λες να πω και τι ακριβως εκανα να μου πειτε τι κανω λαθος. γραφω το μηνυμα ολα καλα, μετα περισσοτερες επιλογες, αρχειο βρισκω το αρχειο που θελω το ανεβαζει , παταω αποστολη και μου βγαζει το μηνυμα που σας ειπα. το ξανακανω γρηγορα με copy paste το κειμενο τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια !δυστυχως δεν ειμαι γυφτος αλλα ελπιζω να παρω χρωμα το καλοκαιρι μηπως παιξω καλυτερα ;) Σε μερικούς κύκλους μέσα στο Noiz η προσφώνηση "Γύφτος" είναι τίτλος τιμής! ;) Για τα mp3 που δε σου ανεβαίνουν, τι μέγεθος έχουν? Και με τι browser δουλεύεις? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 καλως ηρθες και μπραβο σου πολυ ομορφα, βασικα ταξιδεψα με το πιανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djangos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 ευχαριστω foxxxxx απο browsers osous 8ες safari chrome opera mozzila konqueror linux και windows τιποτα . το γυφτικο ειναι κοντα 6 mb αυτο προσπαθουσα να ανεβασω. θα ξαναπροσπαθησω τωρα αλλη μια να το ανεβασω κιολας το τσιγγανικο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-parkerfly1955 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Κατεβασα το MP3 και παιζει τελεια. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 συγγνωμη για το οφτοπικ, αλλά να επισημανω πως το μέγεθος ΚΑΙ των δυο συνημμενων δεν πρεπει να ξεπερναει τα 9000 kb, αλλιως σου βγάζει το μήνυμα που σου έβγαλε. το mp3 το κατέβασα κι εγώ, για την "cool evening" playlist μου ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 Ωραιότατα! Ανέβασε κι άλλα μόλις πάρεις χρώμα...ή και νωρίτερα αν έχεις όρεξη. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση