alkias Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδια συγγνώμη που ρωτάω (κατι που κανονικά θα έπρεπε να ξέρω αλλα με μπέρδεψε ένας φίλος μου) τα Ξήλινα Σπαθια έχουν διαληθεί ή κάνουν ακόμα συναυλίες??????? τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Καταρχην το συγκροτημα λεγεται ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ :!: 8O εχουν διαλυθει εδω και καιρο ο Παυλιδης κανει solo career :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Μαι ωλο το σαιβασμο, δαιν νωμειζο οτι ι ορθωγραφοια οινε τω προβλειμα μας. :lol: Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Μα δαιν αίχοις καταλάυη;.Ο Sooperfank θάιλι να τει λάιη σαι ώλους :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Έχω την εντύπωση πως πρόκειται περί δυσλεξίας... μια κατάσταση που είναι μάλλον ανόητο να λοιδωρεί κανείς... :roll: nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δεν νομιζω να παρεξηγηθει κανεις και ειδικα ο alkias. Απλα γινεται πλακα.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Καταρχην το συγκροτημα λεγεται ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ :!: 8O εχουν διαλυθει εδω και καιρο ο Παυλιδης κανει solo career :wink: Αν προλαβει...... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Αν προλαβει...... :D :D :D Τι εννοείς; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Δεν νομιζω να παρεξηγηθει κανεις και ειδικα ο alkias. Απλα γινεται πλακα.... Εννοείται!!! :) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Αν προλαβει...... :D :D :D Τι εννοείς; Tελευταια φορα που τον ειχα δει live support σε μπαντα μεγαθηριο του ξενου ροκ..σερνονταν απο την ζα...ο τυπος δεν μπορουσε να τραγουδησει και οπωε εχω μαθει απο εγκυρες πηγες της εγχωριας σκηνης ουκ ολιγες φορες στο παρελθον εχει κινδυνεψει να κανει ΥΨΗΛΕΣ γνωριμιες....... :D :D :D Ζα=ρουχλα,ζαμπον,πρεζα,ηρωινη 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση