gakias Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Καλησπερα φιλου μου.....θελω βοηθεια σε ενα δειλημα μου...!!! λοιπον....εχω μια κιθαριτσα απο σετακι της marhall http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=6000657&pcode=H002_I006000657&ref=bestprice αυτη......σκευτομαι για μια μικρη αναβαθμισουλα...μαγνητες και τα ''ρευματα'' ας το πουμε του..ειναι ενταξει κιθαριτσα για απλες κατασταεις(αν και θελω καλυτερες καταστασεις αλλα δν υπαρχουν €€€) αξιζει ή θα πανε στραφη τα λεφτα ...??? και σε reviews παει πολυ καλα http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Marshall/Rocket+Special/10/2 για μαγνητες ελεγε seymour duncan (παιρνει εναν διπλο και δυο μονους...) ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...!!! :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Υπάρχουν φτηνότεροι ποιοτικοί μαγνήτες. Θέλεις αποκλειστικά Duncan; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gakias Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ(ΟΧΙ ΣΚΑΡΤΕΣ...) ΘΕΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ CLASSIC ROCK (ANGUS YOUNG/BLACK SABBATH/DEEP PURPLE/LITA FORD(ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΜΕ ΣΕ ΨΙΛΟ ΜΕΤΑΛ ΕΚΕΙ) / ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ :) :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?topic=164605.0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gakias Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 δεν με βοηθησε καθολου :-\ :-\ :-\ :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Σόρρυ φίλος. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω περισσότερο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Κάποιες κιθάρες χαμηλού κόστους παίζουν καλά ως έχουν κια δεν αξίζει να προσθέσεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Δηλαδή είναι συναρμολογημένες από φτηνά υλικά αλλά παίζουν ωραία. Ενα καλό σέταπ είναι η καλύτερη αναβάθμιση που θα τους κάνεις. Οταν η κιθάρα δεν κοστίζει όσο ένα σετ μαγνητών που ψάχνεις, είναι κακή τακτική να επενδύεις σε αυτό το όργανο. Παρα ταύτα ο RayDTutto σου πρότεινε κάποιους, πάνω στη λογική που έθεσες και πιστεύεις ότι δεν βοηθήθηκες. Αν θες να πετάξεις τα λεφτά που δεν έχεις, πάρε και επίχρυσους αφού το διάβασες κάπου αλλού. Προσωπικά σου συστήνω να μαζέψεις χρήματα για μια καλύτερη κιθάρα που θα τα έχει όλα έτοιμα, για όταν θα παίζεις και καλύτερα και θα καταλαβαίνεις και τη διαφορά. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gakias Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Οχι δεν εννουσα πως δεν με βοηθησε σε θεμα γνωσης.....δν με βοηθησε σε θεμα επιλογης...ενα παλικαρακι απο δω απο τα μερη μου που ασχολειται μου προτεινε αμα θελω να βαλω τους seymour douncan οσο αναφορα τ μοντελο θ τ βρουμε...!! ετσι ειπε..!! και απλα ζητησα γνωμες και αποψει για τον ΑΝ τελικα αποφασισω να την φτιαξω ΤΙ να βαλω....και ΤΙ να αλλαξω...!!! αυτο ζητησα εγω...το παλικαρι RayDTutto καλα εκανε με το λινκ π εβαλεε ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gakias Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2010 TELIKA ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 100 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΟΧΙ? ??? ??? ??? ??? ??? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση