Stinky Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Mαρεσει ο πατερας με κουστουμια και ο γιος με μπλουζακι GG Allin! ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Ωραιο.. αν και μου φανηκε οτι ο πατερας τα χρειαστηκε λιγο :ρ Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...). Πάντως ήταν πολύ καλό. Δύο γενιές που παίζουν μαζί, όπως πρέπει ο καθένας για την ηλικία του και την εμπ... εντάξει σκάω! Πι Ες: Πολύ ωραίες ο σουίνγκ χορεύτριες... 8) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...). Πάντως ήταν πολύ καλό. Δύο γενιές που παίζουν μαζί, όπως πρέπει ο καθένας για την ηλικία του και την εμπ... εντάξει σκάω! Πι Ες: Πολύ ωραίες ο σουίνγκ χορεύτριες... 8) +1.. Ο πατέρας κάνει οικονομία κινήσεων,ο πιτσιρικάς έχει λιγο πιο rock συγχρονη νοοτροπία στο παιξιμο, και έχουμε waste of energy, δεν χρειάζεται τόσος χορός πίσω απο το drum set...Κοινως βλέπουμε έναν πατέρα πιο χαλαρό και να απολαμβάνει την μουσική και τον υιό σαν να λεει look at me... ;D ;D ;D ;D ;D Bεβαια είναι καθαρά θέμα ηλικίας οπότε λογικό, ο υιός να μην έχει τόση ωριμότητα και να θελει να ξεδώσει... Ωραιο show ομως, βλεπεις 2 διαφορετικές σχολές πάνω στα τύμπανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sixtrip Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 :) Στο 1:58 του φεύγει του Jay η μπαγκέτα και παίρνει άλλη στα καπάκια ή τη πετάει επίτηδες? http://www.myspace.com/sixtrip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση