Προς το περιεχόμενο

Like father like son

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραιο..

αν και μου φανηκε οτι ο πατερας τα χρειαστηκε λιγο :ρ

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...).

Πάντως ήταν πολύ καλό. Δύο γενιές που παίζουν μαζί, όπως πρέπει ο καθένας για την ηλικία του και την εμπ... εντάξει σκάω!

Πι Ες: Πολύ ωραίες ο σουίνγκ χορεύτριες... 8)

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα χρειάστηκε καθόλου. Απλά λόγω εμπειρίας (και ηλικίας ;D) ξέρει να κάνει οικονομία κινήσεων, αντίθετα με το μικρό που λόγω έλλειψης εμπειρίας (και έλλειψης ...ηλικίας) κοπανάει αλόγιστα. Άσε που ο νταντ σουινγκάρει καλύτερα (πάλι λόγω ηλικίας και μπλα, μπλα, μπλα...).

Πάντως ήταν πολύ καλό. Δύο γενιές που παίζουν μαζί, όπως πρέπει ο καθένας για την ηλικία του και την εμπ... εντάξει σκάω!

Πι Ες: Πολύ ωραίες ο σουίνγκ χορεύτριες... 8)

+1..

Ο πατέρας κάνει οικονομία κινήσεων,ο πιτσιρικάς έχει λιγο πιο rock συγχρονη νοοτροπία στο παιξιμο, και έχουμε waste of energy, δεν χρειάζεται τόσος χορός πίσω απο το drum set...Κοινως βλέπουμε έναν πατέρα πιο χαλαρό και να απολαμβάνει την μουσική και τον υιό σαν να λεει look at me... ;D ;D ;D ;D ;D

Bεβαια είναι καθαρά θέμα ηλικίας οπότε λογικό, ο υιός να μην έχει τόση ωριμότητα και να θελει να ξεδώσει...

Ωραιο show ομως, βλεπεις 2 διαφορετικές σχολές πάνω στα τύμπανα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου