Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Ωραιο.. αν και μου φανηκε οτι ο πατερας τα χρειαστηκε λιγο :ρ www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Ο πατέρας έχει άλλη class... (είναι και το κουστούμι... :P ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Ωραιο.. αν και μου φανηκε οτι ο πατερας τα χρειαστηκε λιγο :ρ ενταξει ο ενας ειναι 60 ετων και ο αλλος 18..... :) :) παντως ο πιτσιρικας στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δυσκολα (αντικατεστησε τον πατερα του για καποια gigs της E street band),τα πηγε μια χαρα (18 ετων και το ΠΡΩΤΟ του gig ηταν μπροστα σε....70.000 ατομα....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Και οι δυο τα σπανε ( το κοστουμι επισης... ) Παρεπιπτοντως ειδα αυτο στα related... Και η φιγουρα του κιθαριστα μου κανει κατα 99% για Bonamassa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Παντως φαινεται και η εξελιξη των drummer απο γενια σε γενια και στο παιξιμο αλλα και στον τροπο εκφρασης. www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Και η φιγουρα του κιθαριστα μου κανει κατα 99% για Bonamassa... Quiz: Ο μπασίστας ποιος είναι ; ; ; ; ; ; ; ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 O Jason Bohnam μου φαινεται λιγο "αγχωμενος" γιατι προσπαθει να φτασει τον πατερα του ενω στην ουσια δεν ειναι αυτο που πρεπει να κανει και για αυτο πιστευω δεν φαινεται τοσο πολυ www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokobloko Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 ωραιος ο γιος αλλα ο bonzo ηταν ο real treasure of rock drumming...;) qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Quiz: Ο μπασίστας ποιος είναι ; ; ; ; ; ; ; ;) Ενταξει, κανει μπαμ η κ@λογρια... Εν τω μεταξυ βρηκα κι ενα με τον Hank Williams, οπου το ταλεντο περασε απο παππου σε εγκονο, παραβλεποντας τη μεσαια γενια, αλλα δεν το βαζω γιατι ξεφευγει απο το drums & percussion.. P.S.:Με την καλη εννοια το κ@λογρια, πως θα μπορουσε να ειναι κι αλλιως αλλωστε...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση