Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Αν ναι, ίσως να τον ενδιέφερε να συνεργαστούμε! Ψάχνω κάποιον να φτιάξει ένα πρόγραμμα για μένα. Σε σχέση με μουσική και για αυτό και ποστάρω κι εδώ. Γιατί να πάνε αλλού τα λεφτά, αν υπάρχει το νοιζ; Το πρόγραμμα έχει να κάνει με playback βασικά... Αλλά λεπτομέρειες δε μπορώ να δώσω στα ανοιχτά, αλλά αν υπάρχει κανείς... ας με ΠΜ για τηλέφωνα, κλπ. Ευχαριστώ. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Αν μου εμπιστεύεσαι την ιδέα σου, στείλε μου π.μ. Θα σε εξυπηρετήσω στο χώρο σου και με απόλυτη εχεμύθεια. Πέραν του αστείου (αν ήταν), στείλε μου π.μ., διότι ακόμη και αν δεν μπορώ να το υλοποιήσω εγώ, θα σου δώσω χρήσιμες συμβουλές και πολύτιμα hints. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Thanks Trolley. Μιλάω παντού γενικά, και ετοιμάζω διάφορα για το συγκεκριμένο. Αν είναι θα μιλήσουμε! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση