gdevelek Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 ΔΕΝ συνεννοεισαι με κανεναν για τιποτα. Πειραιως 13 ευρω εξοδα εμβασματος και τελος. Το αμα αυτα θα τα μοιραστει η ελληνικη με τη γερμανικη ή οχι δεν σε αφορα,προβλημα τους. Εσυ αυτα πληρωνεις. ;) μα τι λες τώρα... να αφήσω τη δουλειά μου και να πάω στην τράπεζα να κάτσω στις ουρές;;; με ebanking από το σπίτι μου φίλε μου... έξοδα εμβάσματος 13Ε; και το θεωρείς καλό; με ebanking δεν είναι ούτε 3Ε... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 μα τι λες τώρα... να αφήσω τη δουλειά μου και να πάω στην τράπεζα να κάτσω στις ουρές;;; με ebanking από το σπίτι μου φίλε μου... έξοδα εμβάσματος 13Ε; και το θεωρείς καλό; με ebanking δεν είναι ούτε 3Ε... ;) +1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 μα τι λες τώρα... να αφήσω τη δουλειά μου και να πάω στην τράπεζα να κάτσω στις ουρές;;; με ebanking από το σπίτι μου φίλε μου... έξοδα εμβάσματος 13Ε; και το θεωρείς καλό; με ebanking δεν είναι ούτε 3Ε... ;) Συμφωνω αλλα δεν εχω ακομα απο αυτο το e-τετοιο καρντια μου,ειμαι ακομη παραδοσιακος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Πρεπει να εχω και λογαριασμο στην τραπεζα στην οποια θα κανω το εμβασμα ? (στην πειραιως στην συγκεκριμενη περιπτωση) Δυστυχως ναι,υποτιθεται οτι δινεις μια διαταγη μεταφορας χρηματων απο τον δικο σου λογαριασμο στον λογαριασμο του thomann. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Συμφωνω αλλα δεν εχω ακομα απο αυτο το e-τετοιο καρντια μου,ειμαι ακομη παραδοσιακος ;D E τότε κάτσε στην παραδοσιακή ουρά και πλήρωσε το παραδοσιακό premium. H μη χρήση του e-banking από νέους ανθρώπους εν έτει 2010, μόνο σε αρτηριοσκλήρωση μπορεί να αποδωθεί. Πρόσφατο έμβασμα στην Αγγλία μου στοίχισε 30 λεπτά αν δεν απατώμαι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση