Προς το περιεχόμενο

Απορια για fade out με quitar loop pedal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εδω και καποιους μηνες πειραματιζομαι τελειως  ηχοχρωματικα με μια κιθαρα και καποια πεταλια για κιθαρα τα οποια πολλα απο αυτα καταληγουν σε ενα Boss RC-20XL Looper pedal ,η απορια μου και θα ηθελα την βοηθεια σας εδω ειναι πως μπορω να κανω fade out (οχι μεσω ΒΟSS φυσικα ,γιατι αυτο το πεταλι εχει εντολη stop/fadeout αλλα ειναι πολυ συντομο σε δευτερολεπτα) μεγαλης  διαρκειας 10 sec  και πανω αλλα παρολα αυτα κατα την διαρκεια του fade out να μπορω να συνεχιζω να παιζω αλλα και να ακουγεται το σημα τις κιθαρας μου ωστε να μπορω σταδιακα να περασω ομαλα σε ενα αλλο μερος του κομματιου η του ηχοχρωματικου αυτοσχεδιασμου θα ελεγα ....

ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλλον δεν θα καταλαβες την απορια μου.σιγουρα το εχω σκεφτει αυτο αλλα κανοντας ενα

fade out την loop με volume pedal κανεις και το σημα τις κιθαρας αφου οπως εχω πει την χρειαζομαι  σε up volume  για να συνεχιζω να δημιουργω   φτιαχνοντας ταυτοχρονα την συνεχεια του  κομματιου .

η λυση φυσικα αν δεν εχεις looper που κανει απο μονο του( ρυθμιζομενο σε οσο χρονο θελεις)fade out την loop δινοντας την ευκαιρια να παιζεις κατι αλλο  ταυτοχρονα  ,ειναι σιγουρα το volume pedal αλλα πως?

ευχαριστω παντως

Καλησπερα!! με μια γρηγορη ματια χρειαζεσαι stereo... δυο σηματα δηλαδη το ενα στο loop και το αλλο κανονικο και μετα με stereo volume pedal κλεινεις το loop ενω ταυτοχρονα ανοιγεις το clean...

γεια σου Mike Ts μου το εξηγεις λιγακι καλυτερα αυτο δηλ βημα βημα την  συνδεσμολογία  απο την κιθαρα προς τον ενισχυτη μεσω   looper και  volume pedal .στην ουσια θελω να κανω μια μιξη αυτου που φευγει(fade out)με αυτο που ερχεται η παιζεται αποτην κιθαρα εκεινη την στιγμη

χιλια ευχαριστω

#εχω κανει και λαθος στον χωρο που  δημοσιευσα αυτο το θεμα αλλα δεν ξερω πως να το μεταφερω στο forum για quitars

Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι άλλο looper,

boomerang + ή το καινούργιο boomerang 3.

Έχει ένα πολύ εύκολο roller knob, που ελέγχεις το volume

της loop. Το έχει ο άλλος κιθαρίστας της μπάντας

και είναι οτι πιο εύχρηστο υπάρχει σε looper.

www.facebook.com/pulsedot

το ξερω αυτο το μοντελλο Zappa ειναι το μονο? loop pedal αυτην την στιγμη στην αγορα που εχει ρυθμιζομενο μεχρι και

43 sec   fade out αλλα ειναι πανακριβο .

http://www.boomerangmusic.com/Rang%20III.html

:'(

ευχαριστω για την πληροφορια και το ενδιαφερων παντως.

Ίσως βοηθήσει, εαν κατάλαβα καλά:

Δεν μπορείς να κάνεις assign ένα expression pedal στο mix του looper? με αυτόν τον τρόπο θα γίνεται fade out στο looped σήμα χωρίς να πέφτει το dry σήμα σου.

εκτός εαν δεν κατάλαβα καλά αυτό που προσπαθείς να κάνεις (πιθανότατα!)

ndnikola πολυ καλα καταλαβες αλλα  σου παραθετω photo απο το looper

http://www.musicpromusic.com/boutique/components/com_virtuemart/shop_image/product/3cb01562fd976dfc4d3ff5fc71c199fb.jpg

και πες μου πως θα μπορουσε να γινει αυτο εδω ,εκτος αν εχεις στο νου σου καποιο αλλο pedal που θα μπορουσα να το κανω αυτο εκτος απο αυτο που ειπαι ο zappa που το κανει απο μονο του αλλα οπως ειπα ειναι πανακριβο .

ευχαριστω

#zappa ενδιαφερων και αυτο με το foot roller knob volume control εαν και δεν εχει undo αυτο το pedal θα το τσεκαρω .

Ευχαριστω

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου