KID Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Γεια χαρα , Θα κανουμε 1 live σε παραλιακο μαγαζι περιπου 200-250 ατομων. θα εχουμε το δικο μας p.a(1 ενισχυτη 1200w , 2 ηχεια 900w/each , 2 μονιτορς 500w/each). Θελω να βγω απο την κονσολα με 4 μικροφωνα. 1 ταμπουρο 1 μποτα 2 overheads Το σετ μου εχει 1 mounted tom , 2 βαθια , h/h , ride , 2 crash , 2 splash. Ειμαι ο.κ?(θελω να αποφυγω close micking , δοκιμαζοντας με 4 μικροφωνα). Εχετε καμμια ιδεα , ενσταση , η κατι καλυτερο)? Ευχαριστω βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiator Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Καλα εισαι! Να προσεχετε μονο απο που ...φυσαει! ;D Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Κι εγώ, καμία ένσταση. Αν ο ηχολήπτης ξέρει πώς και πού να βάλει τα OH και προσέξει τα levels, θα είσαι μια χαρά. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KID Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω Radiator , Haris και εγω δεν νομιζω οτι θα εχω θεμα , αλλα ειπα να ρωτησω μπας και... ;D Νομιζα οτι σε ενα κλειστο χωρο , το open micking θα πιανει καλυτερα το βαθος του χωρου κλπ.Αλλα αν σε ανοιχτο δουλευει καλα , τοτε ακομα καλυτερα. βιρα κι'εχει ο Θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση