stavros_d80 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Toν Ching Yao Long Hung δεν λές? με αυτόν μιλάω και εγώ και μου λέει ότι σταμάτησε! Πάντως για να επανέλθω και στο θέμα εγώ ψηφίζω classic, αλλά καλό είναι να τα έχεις ακούσει και τα δυο πριν αποφασίσεις. (υ.γ.Πλάκα κάνω δεν ξέρω κανένα τσινγκ-μινγκ, αφού έχεις τέτοια πληροφόρηση καλώς!) 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Toν Ching Yao Long Hung δεν λές? με αυτόν μιλάω και εγώ και μου λέει ότι σταμάτησε! Πάντως για να επανέλθω και στο θέμα εγώ ψηφίζω classic, αλλά καλό είναι να τα έχεις ακούσει και τα δυο πριν αποφασίσεις. (υ.γ.Πλάκα κάνω δεν ξέρω κανένα τσινγκ-μινγκ, αφού έχεις τέτοια πληροφόρηση καλώς!) το classic θα το προτιμουσα κι εγω για το κλαβιε του. Το tr το εχω ομως για λαιβ λογω οτι ειναι πιο ελαφρυ. Παντως για στουντιο προτιμω classic. Απλα εδω και 3 χρονια με κερδισε η ναυαρχιδα και ειμαι ευχαριστημενος απο ολες τις πλευρες. Πλεον στα λαιβ ..εχω ελαφρυνει και τον εξοπλισμο και το στυλ αλλαξα. Κουβαλημα..στοπ...δεν μπορω πολλα κιλα/στησιμο/παιξε/ξεστησιμο/κουβαλα...και μεροκαματο..της πλακας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2010 Παραχαρακτη δεν μπορω να σου στειλω πμ. Εχεις γεματη την θυριδα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση