drummer81 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 τη γνώμη σας όσοι κ όσες ειναι γνώστες του συγκριμένου πεντάλ,θεωρείται από τα καλά πετάλια ?η αίσθηση σας βόλεψε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 τη γνώμη σας όσοι κ όσες ειναι γνώστες του συγκριμένου πεντάλ,θεωρείται από τα καλά πετάλια ?η αίσθηση σας βόλεψε? Πέταλο με διπλή αλύσίδα είναι... Καλό πετάλι... Θεμα είναι τα πόδια σου τι λενε... Πάντως είναι το ακριβότερο mapex πετάλι... Γυρώ στα 120 ευρώ... Δώσε 40 ευρώ παραπάνω και πάρε eliminator ή iron cobra power glide... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Υπάρχει και το falcon πλέον στην γκάμα της mapex σαν ακριβότερο. Μια χαρά είναι και αυτό αλλά προσωπικά θα διάλεγα ή cobra ή eliminator ή yamaha flying dragon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannakh Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Καλο πεταλι σαν κατασκευη και ποιοτητα το ειχα στην κατοχη μου αρκετο καιρο αλλα το εδωσα γιατι δεν μπορουσα να βρω βολικη θεση για μενα και πηρα το ιδιο με μονη αλυσιδα και με βολεψε πολυ περρισοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Καλο πεταλι σαν κατασκευη και ποιοτητα το ειχα στην κατοχη μου αρκετο καιρο αλλα το εδωσα γιατι δεν μπορουσα να βρω βολικη θεση για μενα και πηρα το ιδιο με μονη αλυσιδα και με βολεψε πολυ περρισοτερο. Δεν μου φαντάζει καθόλου περιεργο... Αγνωσται αι βουλαι των ποδιών... Το ιδιο έπαθα και έγω και στο practice kit χρησιμοποιώ pearl p-900, που είναι με μονή αλυσίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση