elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 απλα ή αυτη η ..μαρια φραγκιουδουλακη ή καποιος φιλος της ετυχε να βρει το νοιζ στο νετ και θελει να κανει διαφημηση στο βιβλιο της για να βγαλει λιγα φραγκακια... :) Και το email μου ΠΟΥ το βρήκε? Δεν το έχω κοινόχρηστο... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 ωχχ..ελα ρε...αυτο δεν το ηξερα..βασικα γιαυτο δεν μου φανηκε περιεργο γιατι εγω το εχω... τι να σου πω τωρα..κολλησα... :roll: παντως ο κοσμος ειναι πολυ μικρος..ποτε δεν ξερεις πως μπορει να το βρηκε... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 ωχχ..ελα ρε...αυτο δεν το ηξερα..βασικα γιαυτο δεν μου φανηκε περιεργο γιατι εγω το εχω...τι να σου πω τωρα..κολλησα... :roll: παντως ο κοσμος ειναι πολυ μικρος..ποτε δεν ξερεις πως μπορει να το βρηκε... :roll: Πολλές συμπτώσεις... Κανείς άλλος το έλαβε παιδιά? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 "¶κρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει..." ... :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Απλή λύση : πάρε τη τηλέφωνο και ρώτα τη που το βρήκε. Εγώ αυτό θα έκανα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Εσύ το έλαβες eyprotocol? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Όχι. Που τέτοια τύχη... και είμαι και σε ηλικία που χρειάζομαι μερικά μαθήματα ορθοφωνίας.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Ούτε εγώ έλαβα κάτι You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LEYLA Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Χτες βράδυ το έλαβα στη μορφή[εικόνα και όνομα]που το περιγράφουν άλλα μέλη και το θεώρησα διαφημιστικό.Τί άλλο μπορεί να τρέχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2006 Kι εγώ το έλαβα σε e-mail που έχω δώσει αρκετές φορές στις αγγελίες του Noiz... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση