stavros_d80 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Ένα κομμάτι που έγραψα για την Gloria Gaynor όταν ήμουν μαύρος με άφρο μαλλί το 1977 και έμενα στο Bronx στη Νέα Υόρκη και έκανα παρέα με τον Barry και πηγαίναμε και τρώγαμε στου Barba-George μουσακά στην Astoria.... Vocals wellcome! (υ.γ. σήμερα το πρωι το γραψα που πινα καφε και είναι live ηχογραφημένο με 2 synth εξ'ού και κάποια λάθη...) Shinny_Dsicoball.mp3 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν θα το 'λεγε η Gloria Gaynor, αλλά πιο καλά το κόβω για τις Love Unlimited (ναι του φίλου σου του Barry White). Eιδικά με αυτό το Wah trademark rhythm. Αν και για να σου πω την αλήθεια, η προσέγγιση που έκανες εμένα με πήγε 80'ς (Shakatak, Imagination κλπ). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Σταυρο σε βρίσκω πολυ Hi Στο 02.06 μου θυμισε Weather Reaport απο τους πρώτους δίσκους Ειμαι έτοιμος να βαλω την καμπάνα του πατέρα μου και να αρχίσω να χορεύω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Πολύ καλό! Θα σε πείραζε αν μια από αυτές τις ημέρες έβαζα μια wah κιθάρα για ρυθμικά; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Στο 02.06 μου θυμισε Weather Reaport απο τους πρώτους δίσκους +1 Zawinul... Albums: Weather Report και Sing the Body Electric με Miroslav Vitous... Πσσσσς... It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 +1 Zawinul... Albums: Weather Report και Sing the Body Electric με Miroslav Vitous... Πσσσσς... [move][glow=red,2,300]Zawinul = ΘΕΟΣ[/glow][/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Πολύ καλό! Θα σε πείραζε αν μια από αυτές τις ημέρες έβαζα μια wah κιθάρα για ρυθμικά; φυσικά όχι, βάλε ό,τι θες! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Hawai 5-0 .. Αυτά είναι .. Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 χωρις υπερβολη...το καλυτερο κλιπ που χει ποσταρει κανεις εβερ...κατα εμε.. ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
route77 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 Ειμαι έτοιμος να βαλω την καμπάνα του πατέρα μου και να αρχίσω να χορεύω Ακριβώς έτσι νιώθω και γω!Πολύ όμορφο ρυθμικό και μελωδικό κομμάτι. Μας ταξίδεψες μια 25ετία πίσω.Να 'σαι καλά. Γίνε ο ήρωας του εαυτού σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση