Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για μουσικούς τώρα στα "γεράματα" .......

Προτεινόμενες αναρτήσεις

gerasimos,

τι οργανο παιζεις και τι στύλ ?

Εάν θέλεις drummer οπως γραφω και παραπάνω, ειμαι μέσα και προσφέρω και studiaki στην εξοχή :)

Απο ορεξη αλλο τίποτα :lol: :lol: :lol:

Κώστας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι οργανο παιζεις και τι στύλ ?

Το στυλ δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Το "όλα τα σφάζω' date=' όλα τα μαχαιρώνω" μπορεί και να με κάλυπτε σαν απάντηση, αλλά στην πράξη μάλλον δεν είναι έτσι. Με έχει προβληματίσει πάντως αυτό το ερώτημα. Σχετικά με το όργανο, κιθάρα - κιθαρόμπασσο παίζω και πλήκτρα κατόπιν προγραμματισμού.

Εάν θέλεις drummer οπως γραφω και παραπάνω, ειμαι μέσα και προσφέρω και studiaki στην εξοχή :)

Απο ορεξη αλλο τίποτα :lol: :lol: :lol:

Καταρχήν, χαίρομαι που υπάρχει όρεξη, οπότε τουλάχιστον ένα καφεδάκι, μία συναντησούλα, μία προβίτσα, μία εγγραφούλα, ένα προτζεκτάκι, μία παραγωγούλα, ένα σιγκλάκι μπορεί να κανονιστεί :) Δεν κάνω πλάκα. Όρεξη (να) υπάρχει.

Γεράσιμος

...κι εμείς στην εξοχή είμαστε! Και συγκεκριμένα στην Παλλήνη. Πληκτράς/συνθέτης/στιχουργός, τραγουδιστής και κιθαρίστας, ψάχνουμε ντράμερ και μπασίστα με σχετική εμπειρία και πολλή διάθεση για rock μπάντα με new wave προεκτάσεις, αγγλικό στίχο και ενδεικτικές επιρροές (όχι όμως και αντιγραφές) από Tears For Fears, Echo and the Bunnymen, Lloyd Cole, αλλά και Stereophonics, Coldplay κ.λπ. Επειδή σχεδόν σαρανταρίσαμε, η λίστα είναι τεράστια... Οι πρόβες γίνονται μια φορά την εβδομάδα. Βασικοί μας στόχοι είναι να περνάμε καλά με τη μουσική μας, να διαμορφώσουμε το προσωπικό μας ύφος, να κάνουμε αρκετά live για αρχή και αργότερα ένα σοβαρό demo/promo. Αν σε ενδιαφέρει να ανταλλάξουμε απόψεις και -γιατί όχι- να συνεργαστούμε, ρίξε μια απάντηση εδώ ή στο email: [email protected]

Falainothiriki apostoli ???

Well aisthiti nomizo i apousia mou xthes alla to ena mixanaki mou edo sto grafeio ta ftyse kai to ksanastino.

Apo edo den exo ellinika opote gia merikes meres mallon tha yposteite liga greeklish :wink:

Symfono gia ti diskokritiki ki emena den mou akougetai asxima.

Καλημέρα σε ολους,

Προς rockband - απο το rock εχω ξεφυγει τωρα τελευταια, ειμαι για jazz και τα σχετικά πιο πολύ. Θα ηθελα ομως να σας δώ στις προβες σας μια και ειστε "γειτονες" μου. Εάν θελεις να ερθω σε καμια σας προβα πες μου. Θα χαρώ πολύ να σας δώ.

Προς Γεράσιμο - βεβαιος και να συναντηθουμε. Δεν εχω βεβαια προς το παρών στοχο παραγωγες και demos, αλλά απο ορεξη αλλο τίποτα.

Κώστας

Kostas, θα χαρούμε να έρθεις σε μια πρόβα μας. Θα σε ενημερώσω συντόμως. Κι όσο για το ροκ μη σε ανησυχεί, δεν είμαστε τόσο άγριοι όσο μπορεί να φαντάζεσαι (κοντεύουμε 40, πονάνε τα κοκκαλάκια μας...) Όσο για τις τζαζ καταβολές, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Κι εμείς εδώ έχουμε έναν μαθητή του Μάρκου Αλεξίου, αλλά θα τον στρώσουμε, που θα πάει!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου