dvat Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 ωραίος αλλά σε προτιμώ σε fusion παιξίματα.. ;D ;D άσε τα μπλουζ για άλλους (οχι ότι δεν παίζεις ωραία, απλά θεωρώ ότι είναι περιοριστικό στυλ για σένα....) ::) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2010 καταρχήν φοβερό παίξιμο!! :o μακάρι μια μέρα να παίζω το μισό από αυτο και θα είμαι ευχαριστημένος! ;D κάτι άλλο...ο ήχος είναι μόνο από τον ενισχυτή? ποιον plexi έχεις ακριβώς γιατί η marshall έχιε 2-3 μοντέλα τα οποία τα λέει "plexi" και επειδή δν είμαι και πολύ γνώστης(μην βαράτε :P), υπάρχει μία σύγχυση... νασαι καλα φιλε μου, ο ενισχυτης ειναι κλωνος απο τον metropoulos amps και ειναι σε bass specs αυτο το κλιπ. Στην ουσια marshall superbass 68. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zaranis Petros Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Μπράβο παίζεις αυθεντικά, σαν νεγρος! Μουσικός - Οργανοποιός http://www.p-zaranis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Μπράβο παίζεις αυθεντικά, σαν νεγρος! και τι δεθαδεινα τωρα για ενα γλυκακι νεγρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση