elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 σορρυ' date='αλλα τετοια λαμακια πρωτη μου φορα ακουω!! 8O ισα ισα ενα καλο ρεφρετ με ωραια τζαμπο ταστα ζωντανευει την κιθαρα,ασε που παιζει σαν βουτυρο... :!:[/quote'] :oops: :oops: Θα μεταφέρω την άποψή σου σε αυτόν που μου την είπε :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να μη στη ματιάσω!!! :D Να ρωτήσω κάτι μιας και ανέφερες το refret: Είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι η κιθάρα κάθε φορά που της αλλάζει τάστα χάνει κάτι από τον ήχο της? :roll: Κάπου το άκουσα και μου έκανε εντύπωση! Πάντως ο SRV που την είχε ξεσκίσει την No1 στο refretting' date=' πάλι ΙΔΙΟΣ μου ακουγότανε!!! :lol:[/quote'] H κιθάρα του Steve Morse με την οποία παίζει 20 χρόνια, έχει υποστεί 8 refrets, (τόσα λίγα γιατί, όπως λέει ο ίδιος, χρησιμοποιεί μια άλλη για practice 8O 8O 8O). Εμένα για καλύτερη μου ακούγεται :lol: nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2006 :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση