Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Απο χθες το μωρο αυτο ειναι δικο μου! :lol: ελαφρια σαν πουπουλο (alder),σπανιο olympic white custom color και mojo να φανε & οι κοτες! :lol: κανονικα αποφευγω τις vintage κιθαρες μια και οι περισσοτερες δεν ειναι τιποτα παραπανω απο υπερτιμημενες μπουρουχες...ΚΑΠΟΙΕΣ ομως ειναι μια σκετη μαγεια..... :wink: (αχ,ποναει η τσεπη μου.... :oops: :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Oh My SWEETLORD 8O 8O 8O ΚΟΡΑΚΟΖΩΗΤΗ Κούκλααααααααααααα. Μεγειά και φυσικά καλόπαιχτη (που το θεωρώ σίγουρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Ένα έχω να πω... WOW!!!! :D :D :D :D :D Ανέβασε οπωσδήποτε ένα review μόλις... συνέλθεις! :wink: nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Με γεια, με γεια :D:D:D:D Καλά όμως ρε συ SF, μας έχεις κάνει πλύση εγκεφάλου κατά των vintage και εσύ παίρνεις παλιά κιθάρα ?? :lol: ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ! ;) :lol: Από ήχο τι λέει? Αλήθεια, πόσο "πήγε το μαλλί" ?? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Αν κρίνω από το σηματάκι στις φώτος πρέπει να την τσίμπησε ο sf από ebay και φαντάζομαι σε πολύ καλή τιμή :wink: Τώρα ρε παιδιά πως κάνετε έτσι 8O Εμένα δεν μου άρεσε και πολύ το χρώμα (no offence :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Οντως ειμαι αντι-vintage αλλα ως γνωστον υπαρχουν & εξαιρεσεις. Εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετες παλιες Tele (μεταξυ των οποιων μια του 57,μια custom του 64,μια του 69,μια του 74 & τρεις του 78) και ολες ειχαν αγοραστει με βαση περισσοτερο το Mojo & την επενδυτικη τους αξια παρα τον ηχο τους. Η συγκεκριμενη ομως μπορω να πω οτι μαζι με την Warmoth/Fralin μου ειναι η καλυτερη Tele που εχω παιξει ποτε (& πιστεψε με εχω παιξει ΠΟΛΛΕΣ :lol: ) εχει εντελως διαφορετικο ηχο απο τις υπόλοιπες μου tele (πιο bright & twangy απο την ash Warmoth) γενικα μου θυμιζει περισσοτερο late 60's tele παρα 70's (αλλωστε οι μαγνητες & τα pots κατα την προσφιλη συνηθεια της Fender ειναι του 1966,οποτε η καρδια της ειναι 60's :lol: ) Παρα πολυ ζωντανη κιθαρα και παρολο που το μπρατσο της δεν ειναι κτηνωδες με βολευει πολυ (ειναι B με αρκετο "ψωμι" ευτυχως και φαρδυ nut). Tο μονο που μου τη σπαει ειναι το κλασσικο neck gap αλλα τι να κανουμε λογω εξαιρετικου feel & ηχου θα το παραβλεψω.. Ενα ωραιο σετακι jumbo ταστα χρειαζεται τωρα & θα γινει..πυραυλος :lol: οχι δεν την πηρα απο ebay (την πηρα απο φιλο που την πηρε απο ebay :wink: (δεν υπηρχε περιπτωση να παρω απαιχτο vintage οργανο μια και τα πιο πολλα ειναι ...μπουρουχες) in fact δεν ηθελα καν να παρω κιθαρα,πηγα σπιτι του την ειδα & τον εκβιασα :lol: να μου την δωσει. Για αυτο που ειναι καλα την πηρα... :wink: (& οχι δεν την πηρα τζαμπα..) Κανε ενα search στο www.gbase.com & www.ebay.com για να δεις που παιζουν οι τιμες για τα custom colors :wink: (υπολογιζοντας και ενα +20% για το rosewood fretboard που ειναι πολυ σπανιο) GTO sorry αλλα απο γουστο παιρνεις ΜΗΔΕΝ!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Το χρώμα είναι όλα τα λεφτα.... εδώ Johnson και σκεφτομαι σε αυτό το χρώμα να την πάρω.... όχι Fender που το Vintage White είναι ΟΝΤΩΣ vintage :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 ακριβως! και σκεψου οτι η συγκεκριμενη ξεκινησε τη ζωη της ως καταλευκη olympic white! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Η δικια μου η στρατ ποθ ειναι 4 ετων, ειναι 70 reissue olympic του 2001 και ήδη έχει γίνει cream white και οχι vintage.... όχι η δικιά σου που είναι 30 ετών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
analogtreehouse Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2006 Μεγειά... Φτου Φτου Φτου πάρα πολύ όμορφη κιθάρα! Καλές πρόβες με την καινούργια σου μούσα!! :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση