Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 χαιρετω και παλι. οντας απο αυτους που θαυμαζουν τις μουσικες των 80s , ειπα να γραψω ενα πολυ γρηγορο κλιπακι , που να θυμιζει λιγο... drums:psr A1000 ken smith bsr5w strat plus '97 H-S-H DiMarzio rockman XPRa -> alesis midiverb 4 ολα connect στην profire 610 sonar 7 λαθη υπαρχουν.....δεν προκειται να παιξω σαν μερικους εδω.....ακουστε το... 8) xpra_-_alesis_demo_.mp3 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Πολυ ωραιο και πολυ 80ς!!! Προσωπικα με ταξιδεψε αρκετα χρονακια πισω και μου θυμησε τη λαμψη που ειχαν τα παντα στα ματια μας τοτε! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 thanx man. Πολυ ωραιο και πολυ 80ς!!! Προσωπικα με ταξιδεψε αρκετα χρονακια πισω και μου θυμησε τη λαμψη που ειχαν τα παντα στα ματια μας τοτε! ;) μια λαμψη που παντα θα υπαρχει σε αυτους που προλαβαν να ζησουν εστω και στα τελειωματα της αυτην την εποχη. 8) 8) 8) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Ωραίο κομμάτι spimav_z! Εγώ αντιθέτως δεν θέλω να θυμάμαι τις εφιαλτικές εκείνες εποχές που ψάχναμε να γραψουμε σωστά τον ήχο μέσα από κουτάκια τη στιγμή που ήταν στο απόγειο της η αναλογική. Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν ακριβά και θα είναι πάντα αφού έχουν μηχανικά μέρη κυρίως, με όλες τις στρεβλώσεις που επιφέρουν αυτά και αγαπάμε τόσο. Είχα πάρει κι εγώ το πρώτο Rockman! To είχα ακούσει στο άλμπουμ των Boston που κυριαρχούσε η κιθάρα του Tom Scholz. YouTube - Broadcast Yourself. Ο κύριος αυτός, πολυτεχνίτης και "ερημοσπίτης", έφτιαξε αμέσως μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ την εταιρεία Rockman και μοσχοπούλησε τον μαγικό του ήχο, που όλοι θέλαμε να αποκτήσουμε. Στην αρχή πλασαρίστηκε σαν το Walkman του κιθαρίστα αλλά ταυτόχρονα το home recording είχε πάρει σάρκα και οστά και βαλθήκαμε όλοι να γράφουμε, με αποτέλεσμα, ότι κυκλοφόρησε από το 83 και μετά να έχει αυτό τον στενό και συμπιεσμένο (χωρίς ίχνος δυναμικής) ήχο. Καλό για power chords και chorus arpeggios. Το δεύτερο έχει πεθάνει αλλά τα power chords έχουν μεγάλο ανταγωνισμό πλέον από λάμπα και pods. Αν θέλετε την ιστορία της Rockman: http://www.rockman.fr/Story/Rockman.htm Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 thanx boss. ναι...αυτο βλεπω κι εγω. ειναι αρκετα συμπιεσμενος ο ηχος. ομως τα rockmodules ακουγονται πιο φυσικα. εχω το distortion generator , instrument equalizer , stereo chorus (υποσχομαι κλιπακι και με αυτα , μολις προλαβω) παντως αξιζει να τα παρει καποιος αν ψαχνει τον συγκεκριμενο ηχο. δεν ειναι και πολυ ευκολο να τα βρεις ομως.... 8) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2010 Ωραίος ο Spimav!!!! Γιατί όμως φεύγει το κομμάτι εκεί που αρχίζουν τα χωσίδια;;; Το είχα κι εγώ το original Rockman. Πολύ χαρακτηριστικός ήχος αλλά δυναμικές μηδέν. Μετά, όταν άκουσα το Sustainor, το ερωτεύτηκα. Μετά όμως ερωτεύτηκα το ADA. Και μετά σταμάτησα να παίζω κιθάρα... Thanks for the memories... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2010 Μετά όμως ερωτεύτηκα το ADA. ποιο ada εννοεις? διαφωτισε με σε παρακαλω... σε τι ηταν καλυτερο/χειροτερο απο το rockman -για την εποχη του παντα- ευχαριστω ;) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 αν και πολυ παλιο αυτο το τοπικ , ειπα να το εμπλουτισω με ενα νεο κλιπακι για το "μηχανησμα" του τιτλου. ειναι γραμμενο αυτη τη φορα με , την HH (Duncan) stratocaster plus - XPRa - saffire pro 24 dsp. το backing track ειναι free απο το internet. αρχιζει με καθαρο απο τον neck μαγνητη sh2n ακολουθει ενα μερος με chorus με τους 2 μαγνητες sh2n & tb-4 και τελος ενα μερος με λιγοτερη και ενα με περισσοτερη "βρωμα" -80s- με τον bridge. υπαρχουν λαθακια , οπως προβλεπεται φυσικα , για τα κυβικα μου , το κανα για την χροια οσων ψαχνονται με τους πιο "παλιους ηχους". καλη ακροαση (φωτο ανευ παντοφλας.... :P ) στη 2η ειναι το χερι του γιου μου , που δεν ηθελε να τραβηχτει πισω. μολις του την εδειξα , αρχισε παλαμακια. :P :P ;D ;D Rockman_XPRa_-_DEMO.mp3 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση