nexarulhu Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Καλησπερα Μηπως ξερει κανεις να μου πει πιο ειναι το σωστο μεγεθος αλλεν για το trussrod ,μιας jim root telecaster ?. Εχω ενα κλειδι το οποιο δν ηταν μαζι με την κιθαρα και αν και φαινεται να ταιριαζει,τελικα δν κανει μιας και μαλλον ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο. Βρηκα αυτο στο τομαν αλλα αναφερει οτι ειναι για american series και οχι mexican,θα κανει ? αμα ειναι να το παραγειλω μαζι με κατι αλλα πραγματακια που θελω http://www.thomann.de/gr/fender_allen_key_for_americanneck.htm Υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλο μεγεθος απο τα στανταρ αλλεν για mexican series μιας και το hardware της κιθαρας δν ειναι το κλασικο που εχουν οι τελε ? Ευχαριστω EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Λογικά το θέμα σου είναι στη διαφορά μονάδων μέτρησης για τα αλενάκια. Εσύ λογικά έχεις αλενάκια σε χιλιοστά ενώ χρειάζεσαι σε ιντσες. Για σίγουρα πήγαινε σε μερικά σιδεράδικα και ψάξε ένα σετ αλενακια σε ίντσες. Δεν έχουν όλα (αν είσαι κοντά Ζωγράφου ξέρω να σου πω ένα που έχει). Το σετ πάει γύρω στα 8 ευρώ δε θυμάμαι ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 ή πιο απλα παρε την κιθαρα σου και πηγαινε σε ενα τετοιο μαγαζι (ειδη κιγκαλεριας) και πες τους να σου δοσουν ΕΝΑ κλειδι που να ταιριαζει. οταν δοκιμαζουν το κλειδι πες τους να μην γυρησει καθολου η βιδα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Λογικά το θέμα σου είναι στη διαφορά μονάδων μέτρησης για τα αλενάκια. Εσύ λογικά έχεις αλενάκια σε χιλιοστά ενώ χρειάζεσαι σε ιντσες. Για σίγουρα πήγαινε σε μερικά σιδεράδικα και ψάξε ένα σετ αλενακια σε ίντσες. Δεν έχουν όλα (αν είσαι κοντά Ζωγράφου ξέρω να σου πω ένα που έχει). Το σετ πάει γύρω στα 8 ευρώ δε θυμάμαι ακριβώς. Για κανα σετ με βλεπω για να με σιγουρος,μιας και το ενα αλεν κανει περιπου 10 ευρω στο τομαν και δν συμφερει,και δν θα ειμαι και σιγουρος αν θα κανω δουλεια.με το σετ ελπιζω να βρω το σωστο. φρικαρα οταν πηγα να δω αν θελει ισιωμα το μπρατσο μιας και η κατασταση ηταν καπως δραματικη,τι κανει αυτη η ζεστη... EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 ο γκούγκλης μόλις μου είπε: My Mexican tele's truss rod hex key is 3/16" - about 4.8mm, but you might get away with 4.5mm. κατέβα μια βόλτα στην Αθηνάς και θα σε φτιάξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Για κανα σετ με βλεπω για να με σιγουρος,μιας και το ενα αλεν κανει περιπου 10 ευρω στο τομαν και δν συμφερει,και δν θα ειμαι και σιγουρος αν θα κανω δουλεια.με το σετ ελπιζω να βρω το σωστο. ναι... ειναι εκνευριστικο το πως υπερκοστολογουνται διαφορα φθηνα εργαλειακια μονο και μονο επειδη βαζουν στην περιγραφη το " για κιθαρα " >:( πηγαινε σε μαγαζι με εργαλεια (στην αθηνας ή και στην περιοχη σου αμα βρεις) μην πας σε μαγαζι με μουσικα οργανα η σε κιθαριστικο internetoμαγαζο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση