Προς το περιεχόμενο

φορ φακ'ς σεικ....Μάλαμας & Ματσούκα-Μια φυσαρμόνικα που κλαίει

dr.peters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ηξερα ρε οτι μου την εχεις στημενη,το ηξερα...

α)Τ αδερφακι ο Tzωνυ(Van Zandt) ειναι φωναρα και εχουν βγαλει και καποια καλα πραματα μετα το '90 (Last rebel).

Εκανα χρονια να ξεκολλησω απο το Street Survivors και Second helpin' μη με οπισθοδρομεις,θα παθω καμια south κριση στα γεραματα..

β)Περι ορεξεως..κολοκυθοπιτα...τυχαιο με πιθανη ομοιοτητα το παραδειγμα που εφερα..

γ)Η φωτο ειναι απο Rossington-Collins band?

Ποια ειναι η κυρια?(σοβαρα ρωταω)

Μηπως ειναι και φωναρα?(οπως η γυναικα του Rossington?)

Παιζει και στα φιλαρακια ή στο σεξ εντ δε σιτυ...?

ΜΗ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΑΣ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ...

(Τωρα νιωθω τον Αλεχαντρο..)

α) Δεν ήξερα ότι βγάλαν κι άλλον δίσκο πέραν του One more ......  ;D

β) Όρεξη για Aniston (or similar) πάντα υπάρχει. Ναι έχεις δίκιο. Σκετο pumpkin.

γ) Σωστός ο πουρός. Οι Skynyrd μετα τους Skynyrd είναι (R-C Band) με την μετέπειτα γυναίκα του Rossington.

με πρωτο διδαξαντα αυτο το ,υπεροχο,ρεμαλι

αν ειναι να εχεις πλαϊ σου την Birkin & τη Bardot χεστηκες για το αν εχουν φωνη η οχι... ;D ;D  (οχι βεβαια πως εχουν αυτες οι γυναικες σχεση με τη..Ματσουκα αλλα ενταξει και ο Μαλαμας αυτη τη σχεση μεγεθους εχει με τον Gainsburg...οποτε μια χαρα του πεφτει... ;D)

Τώρα ποιός κουβάλαγε ποιόν............ άστο.  ;)

Πάντως το Fictions που άκουσα τελευταίως της Birkin δεν με χάλασε μα καθόλου.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 258
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τώρα ποιός κουβάλαγε ποιόν............ άστο

αυτο δεν το επιασα... ??? τα γεραματα θα φταινε... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Οι Skynyrd μετα τους Skynyrd είναι (R-C Band) με την μετέπειτα γυναίκα του Rossington.

Tωρα που θα σκασει γαμος Μαλαμα-Ματσουκα να δεις τι εχει να γινει...

Θα λεγονται και Μ-Μ Band και θα γελασει κι ο καθε πικραμενος...

(βλ. Αλεχαντρο...)

Μερικές φορές οι καινοτόμες καλλιτεχνικές συνευρέσεις απαιτούν θάρρος από το κοινό...και βέβαια από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

stakaman.jpg.5e905904278e3edb1b5adee517cf89ef.jpg

αυτο δεν το επιασα... ??? τα γεραματα θα φταινε... ;D

Καλλιτέχνης με το Κ κεφαλαίο. Όπως τα λεγε και ο Μιτεράν τότε "Ο Μπωντλερ μας κι ο Απωλιναίρ μας .... ". Είναι αυτοί οι "καταραμένοι" που λατρεύουν οι Γάλλοι  (και τους δημιουργούν καλύτερα από όλους τους άλλους). Ηταν και στα πάνω της η Γαλλική ιντελιγκεντζια τότε...... Χώρια που ο γκαμούτσος (Θεός σχωρές τον) πήρε τις ωραιότερες γυναίκες. ::)

Προσωπικά (επειδή είμαι και λίγο κάφρος) δεν μου κανε κλικ στο θέμα τραγούδι ο κυρ Σεργιος. Αλλά περί ορέξεως................ Birkin.

Μερικές φορές οι καινοτόμες καλλιτεχνικές συνευρέσεις απαιτούν θάρρος από το κοινό...και βέβαια από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Σε ευχαριστώ Παύλο. Αλλά είστε καλά παιδιά και αυτό το κάνει πιο εύκολο.  ;D

Καλλιτέχνης με το Κ κεφαλαίο. Όπως τα λεγε και ο Μιτεράν τότε "Ο Μπωντλερ μας κι ο Απωλιναίρ μας .... ". Είναι αυτοί οι "καταραμένοι" που λατρεύουν οι Γάλλοι  (και τους δημιουργούν καλύτερα από όλους τους άλλους). Ηταν και στα πάνω της η Γαλλική ιντελιγκεντζια τότε...... Χώρια που ο γκαμούτσος (Θεός σχωρές τον) πήρε τις ωραιότερες γυναίκες. Roll Eyes

Προσωπικά (επειδή είμαι και λίγο κάφρος) δεν μου κανε κλικ στο θέμα τραγούδι ο κυρ Σεργιος. Αλλά περί ορέξεως................ Birkin.

ε,ναι ρε δεν ηταν τραγουδιστης ο ανθρωπος,αλλα σαμπας και ο Ματσουκας...εεεε συγνωμη ο Μαλαμας τραγουδαει καλυτερα? :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ε,ναι ρε δεν ηταν τραγουδιστης ο ανθρωπος,αλλα σαμπας και ο Ματσουκας...εεεε συγνωμη ο Μαλαμας τραγουδαει καλυτερα? :)

Εδώ, πάσο.....  ;D

Δεν ήταν η Ματσούκα με τους ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ στο γυάλινο στα μέσα της δεκαετίας του 90???

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Ποιος ειναι ο Μαλαμας? :???

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα: ο Μάλαμας χωρίς να είναι τίποτα μας απασχόλησε με την ενέργειά του να λανσάρει σαν τραγουδίστρια την κα Ματσούκα. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την τελείως υποκειμενική μου άποψη, είναι μια αγουροξυπνημένη φωνή που «χάνει» στροφές σαν τα παλιά πικαπ και μια κιθάρα που παίζει αρκουδιάρικα  χαζοτσιφτεντέλια, αγαπημένο «χαλί» στις trash εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Μη φοβάσαι λοιπόν Αλέξανδρε, δεν θα κερδίσει τίποτα στα μάτια μας, έστω κι' αν ανεβάσει στη σκηνή την Diana Krall! Υπάρχει επίσης η περίπτωση ανταποδίδοντας, να τον πάρει η κα Ματσούκα στην επόμενη ταινία της και να τον κερδίσει ο κινηματογράφος (Αμήν!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου