Προς το περιεχόμενο

Λαικοί ηχοι για Korg Trinity

MaNoS-4-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας.Προσφατα αγορασα το Korg Trinity και εχω μπει στη διαδικασια να το "φτιαξω".Εχω βρει διαφορες πηγες στο δικτυο με μοντερνους ηχους και πολλοι απο αυτους ειναι αξιολογοι.Αν μπορει να με βοηθηδει καποιος και με λαικους ηχους θα ημουν ευγνωμων.. :D Θα περιμενω απαντηση σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο bon studio μωρε??????

Μπες αγορι μου στο KORGFORUMS.COM και εκει μεσα εχει της Παναγιας τα ματια... μεχρι ολους τους ηχους των ENIGMA εχουν samplαρει. Οταν τους ακουσα επαθα κριση!!!

Η αληθεια ειναι οτι απο το Βοn θα παρω τα @@ μου 8) ..δε θελω παρτιδες με τους ταλιμπαν του σερβις.Επισης στο KORG FORUM που λεει ο φιλος εχει μοντρερνους ηχους τους οποιους τιμησα δεοντως... :D αλλα λαικοι δεν υπαρχουν...

Χμμμ... αλλες πληροφοριες δεν εχω. Παντως εχω την εντυπωση οτι ειχα δει λαικους ηχους. Μηπως δεν εψαξες αρκετα?

Μηπως δε κοιταξες τους ηχους για τους οποιους πρεπει να σκασεις μερικα ευρω? στο κατω κατω της γραφης πηγαινε παρε προπληρωμενη καρτουλα απο τραπεζα και αγορασε τα...

Εγω το ξαναλεω.Στο μπον υπαρχουν λαικοι ηχοι(Για δωρεαν μιλαω) και αρκετοι εχουν χρησιμοποιηθει και δισκογραφικα.Δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλ.Φανταζομαι οτι μιλας για ηχους οι οποιοι λειτουργουν πανω στα ηδη υπαρχων samples του trinity και αλλαζουν απλα οι ρυθμισεις.Αν ψαχνεις για καινουργια samples τοτε αλλαζει το θεμα.

Αυτο ακριβως που λες ψαχνω φιλε μου και δεν εχω και προβλημα να πληρωσω για κατι αξιολογο.Απλα το θεμα ειναι οτι οποια φορα και να επικοινωνησα για το οτιδηποτε..ηταν πολυ αρνητικοι...σε αντιθεση με μενα που μιλουσα ευγενικα...δε μαμοιυνται στην τελικη...υποχρεωμενοι ειναι... ουκ ολιγες χιλιαδες ευρω εχουν παρει απο την παρτη μου...

Εχεις δικιο για τη συμπεριφορα.Ορισμενοι ειναι αλλου για αλλου,υπαρχουν ομως και καλα παιδια.Ζητα να μιλησεις με τον παναγιωτη που δουλευει στα πληκτρα.Ειναι καλο παιδι.Εγω οταν πηρα το triton le ειχε μια καρτα απο το bon με λαικους ηχους.Δυστηχως ομως αυτη δεν κανει για trinity.Πηγαινε απο κει καλυτερα παρα απο το τηλεφωνο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου