Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ξερο πεντατωνικι απο μι διεσι. να σολαρο? Υ.Γ. On a more serious note: Excellent Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ξερο πεντατωνικι απο μι διεσι. να σολαρο? Aφού ρε το κομμάτι είναι σε Ντο ύφεση. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Aφού ρε το κομμάτι είναι σε Ντο ύφεση. Eκανε διπλή τριτονη αντικατάσταση. Δεν ξερω αν λειτουργεί αλλα πάντως στην απλή τριτονη μπορείς να παίξεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο; 8) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Πεδια μπραβω για γνοσεις αλλα εγο να σολαρο θελο. Μι μου τι σπατε με τα οδεια τορα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο; 8) E! ναι, εννοείται. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο; 8) Το έχω έτοιμο. Πέρνα το απόγευμα από το Πάνω Los Angeles (δεξιά από το περίπτερο του Μπάμπη πίσω απ' το μπακάλικο της Μέλπως) να στο δώσω. Σαν live bootleg των Fappa & The Fathers ακούστηκε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Ωραίο, αλλά εγώ θέλω backing track για το Black Page για να κάνω από πάνω το σόλο του Bozzio με τα πεντάηχα μέσα στα επτάηχα και τα δίηχα μέσα στα τρεισημισήηχα. Μπορείτε μέχρι αύριο; 8) μπορει επίσης ο ντραμερ να παίξει πεντάηχα τονισμένα ανα 7 και ο μπασιστας διηχα τονισμενα ανα 3,5 αυτα γίνονται σε ρυθμό 4/4 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Eκανε διπλή τριτονη αντικατάσταση. Δεν ξερω αν λειτουργεί αλλα πάντως στην απλή τριτονη μπορείς να παίξεις ;) μπορει επίσης ο ντραμερ να παίξει πεντάηχα τονισμένα ανα 7 και ο μπασιστας διηχα τονισμενα ανα 3,5 αυτα γίνονται σε ρυθμό 4/4 ;) Αυτός είναι του ωδείου ή μας δουλεύει? Σαν live bootleg των Fappa & The Fathers ακούστηκε. Νέστωρ-father, Mανος-soon to be, Γιώργος-Fappa. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 εγώ περιμένω "Willie The Pimp" πάντως,.... συν τα τρελοσολάκια ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση