Sozos Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Χαιρετω τους συμφορουμίτες. Προσπάθησα να παραγγείλω από τη warmoth κάποια κομμάτια αλλά για κάποιο λόγο δεν δέχεται την κάρτα μου, είναι μία visa debit της εμπορικής (οχι visa electron). Εχει δοκιμάσει κανείς να ψωνίσει από εκεί με παρόμοια κάρτα? Ξέρει κανείς τι παίζει? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Πριν 2 βδομάδες παράγγειλα για 2 φίλους, έκανα μια προσπάθεια με μια κάρτα της alpha, μου έβγαλε fail και μου ήρθε και mail, προσπάθησα και 2η φορά και πάλι το ίδιο. Μετά χρησιμοποίησα μια άλλη κάρτα citi bank και όλα ο.κ. Το θέμα είναι οτι η αλφα είχε το πρόβλημα, είχε τραβίξει τα χρήματα από το λογαριασμό μου, δεν τα είχε δώσει στην warmoth αμέσως και βρέθηκα χρεωμένος 2 φορές. Ευτηχώς με 2 τηλέφωνα στην warmoth λύθηκε το θέμα. Πάλι καλά που δεν ήταν ελληνική εταιρεία γιατί θα έτρεχα ακόμα. Η αλφα το κάνει αυτό για την δική μου ασφάλεια; μου είπαν. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Πριν 2 βδομάδες παράγγειλα για 2 φίλους, έκανα μια προσπάθεια με μια κάρτα της alpha, μου έβγαλε fail και μου ήρθε και mail, προσπάθησα και 2η φορά και πάλι το ίδιο. Μετά χρησιμοποίησα μια άλλη κάρτα citi bank και όλα ο.κ. Το θέμα είναι οτι η αλφα είχε το πρόβλημα, είχε τραβίξει τα χρήματα από το λογαριασμό μου, δεν τα είχε δώσει στην warmoth αμέσως και βρέθηκα χρεωμένος 2 φορές. Ευτηχώς με 2 τηλέφωνα στην warmoth λύθηκε το θέμα. Πάλι καλά που δεν ήταν ελληνική εταιρεία γιατί θα έτρεχα ακόμα. Η αλφα το κάνει αυτό για την δική μου ασφάλεια; μου είπαν. Τί τραβάς κι εσύ!! :-* :-* ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 :-* :-* www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2010 Τότε να ευχαριστήσουμε τις τράπεζες που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη για την δική μας ασφάλεια.... ::) ::) ::) :P [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση