vagx69 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2006 Εδώ σε θέλω κάστορα..... Είμαι καιρό σε δίλημμα ποιόν από τους δύο να πάρω για το σπίτι. Τους έχω ακούσει, μου αρέσουν αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω... Πείτε μου και σεις μία γνώμη :roll: Κανείς;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Κανείς δεν τους έχει παίξει; :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Είμαι στη φάση αναζήτησης ανάλογων χαρακτηριστικών και το Σάββατο τους κάνω μια δοκιμή. Ο Earendil τον έχει δοκιμάσει και έχει γράψει καλά λόγια για αυτόν, για δες εδώ: http://www.noiz.gr/postt3233.html&sid=15860236dce830ee5ce2c6e94987967b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Το διάβασα το ποστ του για τον Orange απλά επειδή είμαι ψιλοφαν των Η&Κ αναρωτιέμαι αν πρέπει να ακολουθήσω το πάθος ή αν θα πρέπει να στραφώ αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Οτι σου αρέσει εσένα !! Και εμένα βασικά και οι δύο μου άρεσαν. lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Μιλάμε για τον Orange Crush 30 R; Είναι πολύ καλός, αν λάβουμε υπόψη τον προσανατολισμό που έχει σαν μηχάνημα (καρά-vintage βρετανική μασχαλίλα :lol: ). Ο Η & Κ μου φαίνεται "συγγενής" εμφανισιακά, αλλά δεν τον έχω παίξει, οπότε... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Μια και μιλαμε για τραντζιστορατους ενισχυτες για σπιτικη χρηση η επιλογη σου θα πρεπει να εχει ενα και μονο κριτηριο..την ΕΜΦΑΝΙΣΗ & στον συγκεκριμενο τομεα ο Orange τον παταει κατω τον H&k :lol: Αλλωστε αν σε επισκεφθει καποια ..αιθερια υπαρξη σιγουρα θα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ απο το υπεροχο πορτοκαλι ..μηχανημα που θα εχεις διπλα στο τραπεζακι του σαλονιου σου! :lol: (τον H&k ουτε που θα τον προσεξει..) και σιγουρα θα εκτιμησει ιδιαιτερα το καλο σου γουστο :!: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Έλα βρε Superfunk, οι χρήστες των "αλάμπωτων" δηλαδή βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι;;; :cry: :cry: :cry: Δεν πρόσεξα σε κανέναν να προκληθεί ανήκεστος βλάβη από τα τρανζίστορς... :lol: Υ.Γ: Για την εμφάνιση δεν τίθεται θέμα... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 O Edition Blue νομίζω έχει λάμπα στον τελικό... εκεί που πρέπει δηλαδή (οι λάμπες στην προενίσχυση είναι καραμπινάτη απάτη...) Οπότε έχει ένα σημείο υπεροχής. ¶λλο ένα είναι το ενσωματωμένο red box (attenuator χρήσιμο σε ηχογραφήσεις). Για Orange μόνο βινταζιές και φουλ λάμπα! :wink: (superfunk, δεν έχουν μόνο οι orange ωραία χρώματα, δες και τις επιλογές τις Rivera :wink: ) nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Το παράδοξο είναι πως στην δικιά μου αρέσει περισσότερο ο Η&Κ που έχει και το μπλε νεον.... Το πορτοκαλι της κάθεται πολυ λούλικο 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση