Nikoubis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Εγω θα πω απλα οτι εψαχνα να κανω "like". ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Οχι μόνο ξαπλωμένη ......... Αλλά και ........... 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Μεγειές. Πολύ όμορφο χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Μεγειές. Πολύ όμορφο χρώμα. Σε ευχαριστώ Εύη, να σαι καλά. Ηταν τόσο δύσκολο ρε σεις; Μια λέξη ήτανε. Ου να μου χαθείτε. Δεν ξαναβοηθάω. Αποχλωρό. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Ομορφούλικο είναι!!! Με γειές!! αν και δεν μου αρέσουν οπτικά τα p/j ;D www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Ομορφούλικο είναι!!! Με γειές!! αν και δεν μου αρέσουν οπτικά τα p/j ;D Σε ευχαριστώ. Υποκειμενικά είναι όλα αλλά αντιθέτως πιστεύω (πέραν του ηχητικού) ότι ο δεύτερος μαγνήτης μετά το pickguard (που στην προκειμένη περίπτωση θα αλλαχτεί - άκου mint) καλύπτει περιτέχνως το αβυσσαλέο κενό μέχρι την γέφυρα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Να φανταστω οτι ηρθε? Αντε μεγειες....θελουμε εντυπωσεις! Υ.Γ. Και φωτο με παντοφλα βεβαιως βεβαιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Να φανταστω οτι ηρθε? Αντε μεγειες....θελουμε εντυπωσεις! Υ.Γ. Και φωτο με παντοφλα βεβαιως βεβαιως. Thanks ........... για όλα ;) Την θωπεύω ακόμα. Πρώτες εντυπώσεις αργότερα το βράδυ ή αύριο. Παντόφλα δεν έχω................ Τι να κάνω; :-[ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δανεισου απο ενα γειτονα, δε μπορει, καποιος θα εχει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2010 Δανεισου απο ενα γειτονα, δε μπορει, καποιος θα εχει. ;D Εχουν. Τις δικές μου. ;D Δεν είμαι ο καλύτερος γείτονας. Και σίγουρα δεν τις ζητάω πίσω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση