Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να περασω αρχεια στην Smart Media απο το Pc μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

kalispera!!

legomai katerina k psaxnw epeigontws n agorasw smart media card gia n apothikeusw olo to progrmma me tous hxous mou tou sugrothmatos pou paizw, k de mporw na vrw poythena..exw to korg triton LE..MHPWS MPOREIS NA ME VOITHISEIS NA VRW KAPOU?

HELP!SOS!!

TO EMAIL MOU EINAI [email protected]

tha ektimousa mia plhroforia polu!

bye bye!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλη μας καλησπερα.Δεν γραφουμε Αγγλικα,αλλα μονο Ελληνικα.

Ειναι κανονας του φορουμ.

Smart Media καρτες για το LE, ειναι δυσκολο να βρεις. Αν εισαι τυχερη,στην Ακαδημιας,στο υψος της Λυρικης σκηνης ( Αθηνα αναφερομαι) στη στοα υπαρχει φωτογραφειο Olympus που εχει απο οτι θυμαμαι τετοιες καρτες.

Μαλλον θα χει ακομα.

ο William σωστος, αλλα περσι που ειχα παει το LE για service μου ζητησαν να φερω μια smart media μαζι μου.

www.sonicspace.gr

kalispera!!

legomai katerina k psaxnw epeigontws n agorasw smart media card gia n apothikeusw olo to progrmma me tous hxous mou tou sugrothmatos pou paizw, k de mporw na vrw poythena..exw to korg triton LE..MHPWS MPOREIS NA ME VOITHISEIS NA VRW KAPOU?

HELP!SOS!!

TO EMAIL MOU EINAI [email protected]

tha ektimousa mia plhroforia polu!

bye bye!

Και εμείς θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορούσες να γράφεις στα Ελληνικά.

Για την κάρτα, πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με φωτογραφικές μηχανές ή κάποιο κατάστημα υπολογιστών κατά προτίμηση μεγάλο και με stock γιατί είναι είδος προς εξαφανιση, αν όχι επικοινώνισε με το Bon Studio 210 3809605 – 9, 210 3302059-62.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου