JohnyX Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Για χορδες δεν εχω να πω πολλα ... απλα Ernie ball. Κατα προτιμηση 9αρες slinky ..οτι πρεπει για τη Strat. Στην ακουστικη Dunlop ή Elixir ! Οπου παρεπιμτοντως ειπα να δοκιμασω μια φορα 12αρες και με ψησανε ! Ασχετα που στην αρχη πηγαν να μου σπασουν τα δαχτυλα γτ δεν τις ειχα συνηθισει .... αλλα για ακουστικη ειναι κομπλε ! 8) Πενες .. dunlop 1mm και λιγο παραπανω ! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darkRich Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Elixir 10-46 χορδές και graphtech tusq Α1 πενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2014 Χορδές: D'Addario 11άρες, το Blues-Jazz-Rock σετ. Πένες: Dunlop Jazz III, τις μεγάλες τις κόκκινες (αν και θέλω να ξαναδοκιμάσω Fender Medium). Άλλαγμα χορδών ανάλογα τις ώρες παιξίματος, την έκθεση σε κοινό, και την τεμπελιά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση